Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
A náci aranyvonat
#36401

dokumentum

A II. világháború után évtizedekig keringett egy legenda, miszerint Délnyugat-Lengyelország hegyei drága kincset rejtenek: egy arannyal, ékszerritkaságokkal és felbecsülhetetlen... több»

Visegrádi négyek
#36402

dokumentum

A V4-ként emlegetett Visegrádi Együttműködés 25 évvel ezelőtt, 1991. február 15-én jött létre Lengyelország, az akkori Csehszlovákia és Magyarország részvételével. A hazánk... több»

#36403

dráma | fantasy | horror | thriller | történelmi

Dante és Vergilius kijutnak a Pokolból, és megismerik a Purgatóriumot. több»

#36404

életrajzi

Egy világbajnok élettörténete, aki egész életében küzdött, de nem csak fizikai értelemben.

Páviánok királynője
#36405

dokumentum

Mmasadit az erdő istene is uralkodásra teremtette: előkelő származása és személyes kvalitásai messze társai fölé emelik, így mindenki által tisztelt, megkérdőjelezhetetlen... több»

Rendező: Robyn Keene-Young

Man aan de overkant van de straat
#36406

rövidfilm | thriller

Janne egy visszatérő rémálom áldozata, mindig egy férfit lát, aki éjszaka az utcán járkál. A nő a rejtély megfejtésében szinte teljesen a külvilágra van utalva.

Rendező: Nathan Hermans

Szereplők: Kaat Somers, Maaike Somers

Vakáció a tengerparton
#36407

rövidfilm

Amália első menstruációja pont egy nappal a nyaralás előtt jön meg. Konzervatív, szigorú anyukája tudta nélkül úgy dönt, saját kezébe veszi az ügyet.

#36408

NA Köszönöm, jól  (2013)

(1)

dráma

A Köszönöm, jól című film történeteit a magánszférába is behatoló, az emberi kapcsolatokat próbára tevő gazdasági válság foglalja keretbe. Az első történetben egy vidéki... több»

Rendező: Prikler Mátyás

Ízőrzők: Zalaegerszeg
#36409

dokumentum

Zalaegerszegen, a Göcseji Falumúzeum egyik műemlék épületében, csikótűzhelyen készítettük el a zalai konyha hagyományos ételeit. Gyurkó Imréné Bucsutáról érkezett ide, hogy... több»

Rendező: Móczár István

Kumbh Mela - Fürdés a halhatatlanságban
#36410

dokumentum

Nincs még egy olyan ország a Földön, mint India, ahol a természetet, a tüzet, a hegyeket és a folyókat is istenként tisztelik. Az egyik leghatalmasabb istenség Ganga. A Gangesz folyóval... több»

Poirot – Függöny – Poirot utolsó esete
#36411

krimi

Tolószékhez kötve, megbénítva a köszvénytől, az idős Poirot újra találkozik régi barátjával, Hastings kapitánnyal ott, ahol minden elkezdődött. styles az a vidéki ház, ahol a... több»

Their Last Ride
#36412

dokumentum

A film egy cherokee nő élettörténetét mutatja be, akinek rendkívül fontosak a gyökerei, amit a Villámló Paták szervezete hivatott képviselni. több»

#36413

misztikus | rövidfilm | sci-fi | thriller

Egy egyedülálló anya furcsa adást észlel a zsebrádióján. Úgy véli, ehhez köze lehet a fiának is. több»

#36414

vígjáték

Joe Kingnek az a problémája, hogy nem képes megölni magát, pedig egészen komolyan próbálkozik a dologgal. A halála pillanatában lepereg a szeme előtt a jövője, ahol Tallulah-t látja... több»

Sherlock Holmes 3
#36415

akció | kaland | misztikus | thriller

Jude Law és Robert Downey Jr. kilenc évvel a Sherlock Holmes: Árnyjáték után ismét magára ölti minden idők talán legikonikusabb párosának szerepét. több»

The National Christmas Tree Lighting
#36416

zenés

A film a 94. karácsonyfa-kivilágítási ünnepségről szól, amelyet Washingtonban rendeztek meg.

A Willing Patriot
#36417

akció | thriller

Egy szövetségi ügynök új feladatot kap felettesétől: utazzon el Dél-Afrika legforrongóbb térségébe és próbálja meg leleplezni a terrorista hálózat finanszírozási hátterét.

#36418

dráma | életrajzi

Eduard Limonov, a radikális szovjet költő botrányos története, aki New Yorkban csavargóvá, Franciaországban szenzációvá, Oroszországban pedig politikai antihőssé vált. több»

#36419

animáció | családi | vígjáték

A hiperaktív vörösfejű madár elszánt küzdelembe kezd egy nagyvárosi ügyvéddel, aki engedélyztetni akarja, hogy elpusztítsák a lakóhelyét. több»

#36420

dokumentum

Netflix

Ez a dokumentumfilm a neandervölgyiek körüli rejtélyekbe bonyolódik, és abba, hogy mit árulnak el fosszilis leleteik az életükről és eltűnésükről. több»