Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36501

dokumentum

Időről-időre minden sportban felbukkan egy sportoló, aki újraírja az adott sport történelmét. Adam Ondra, a 25 éves cseh mászó teljesen új alapokra helyezte a gondolkodásunkat... több»

Így készült a David Attenborough: A Nagy-korallzátony
#36502

dokumentum

David Attenborough közel hatvan éve járt először a Nagy-korallzátonynál. Most visszatér, hogy feltárja, hogyan keletkezett a zátony, és hogy megismerkedhessen a lakóival. több»

Disznóvágás
#36503

játékfilm

Anna és Attila egy fiatal, boldog, jegyben járó pár. Anna unszolására Attila végre elviszi a lányt a családjához, hogy megismerkedjenek. Attila és a testvére, Zsolt között egy... több»

Madagaszkár legendás makijai(Madagaszkár legendás lemúrjai)
#36504

dokumentum

Madagaszkár buja bambuszrengetegei és mészkövön növő hatalmas erdőségei egy különös állatnak szolgálnak otthonául: a karizmatikus gyűrűsfarkú makinak, mely leleményesebben... több»

ember arccal néz rám, s elhiszem a kőnek - születésnapi látogatás Hunyadi Lászlónál
#36505

életrajzi

A marosvásárhelyi művész történelmi személyiségekről készült köztéri szobrok, mellszobrok és plakettek alkotója, de neki köszönhető a korondi székely kerámiakészítés... több»

Rendező: Babiczky László

Ratnavali
#36506

NA Ratnavali  (2016)

dráma

A film Ratnavali történelmi személyiség életén alapszik, aki Vikramabahu király lánya volt. Különböző nézőpontokból ismerhetjük meg, amelyek valamilyen módon személyisége... több»

A szépségipar kulisszatitkai (Az igazság a szépségiparról)
#36507

dokumentum

Sokunk a megszállottja annak, hogy hajszoljuk a fiatalabb, vonzóbb, fényesebb változatunkat. Ám a több ezer szépségipari termék közül, melyeket buzgón megvásárolunk, soknak kevés,... több»

#36508

dokumentum

Az Asszonysorsok és nőszerepek az irodalomban című dokumentumfilmben két különleges írónő életpályájával és munkásságának jelentőségével ismerkedhetünk meg. Ignácz Rózsa... több»

Rendező: Oláh Kata

Rejtett kód a Bibliában
#36509

dokumentum

Oroszországban, Szentpéterváron kulcsra zárt ajtók mögött található a Leningrádi Kódex, amely az Ószövetség legrégebbi teljes héber–arámi szövegét tartalmazza. Timothy Smith... több»

#36510

akció | fantasy | krimi

Egy évvel azután, hogy Eric Dravent és menyasszonyát meggyilkolták, Ericet egy különleges varjú életre kelti.

Rendező: Corin Hardy

Szereplők: Jason Momoa

MüpArt - Illényi Katica 80 nap alatt a föld körül
#36511

zenés

A Magyarországon és külföldön is egyaránt ismert és elismert, Liszt-díjas Illényi Katica újévi koncertjén ismét az önfeledt kikapcsolódásé a főszerep. A klasszikus... több»

Rendező: Kovács Krisztián

Szereplők: Katica Illényi

Imma
#36512

NA Imma  (2016)

dokumentum | életrajzi

Imma néhány évvel ezelőtt megnyert egy valóságshow-t, de a színészi karrierje nem indult be, noha a lány nem adja fel a reményt. több»

Karácsonyi mesevilág
#36513

dokumentum

A tél különleges, mágikus hangulatot teremt. A hagyományok és szokások ideje ez. A gyermekek örömére életre kelnek a hóemberek, és a Nagyszakállú járja a vidéket. Az erdő lakói... több»

#36514

dokumentum | rövidfilm

1976-ban a guatemalai rezsim gátat tervezett építeni Rio Negro település közelében. A falu lakói tiltakoztak, erre válaszul a katonaság 1982-ben 177 nőt és gyereket mészárolt le. A... több»

Fortinbras
#36515

NA Fortinbras  (2016)

dráma | rövidfilm

Három iskolás jóbarát próbálja átvészelni a barátjuk öngyilkossága utáni helyzetet, miközben mindannyian saját démonaikkal küzdenek. több»

Away from Me
#36516

dráma | romantikus | rövidfilm | thriller

Brian feleségét elrabolják, és miközben a férfi próbálja az ellenőrzése alatt tartani a dolgot, rájön, hogy képtelen teljesíteni az emberrabló kívánságait.

#36518

rövidfilm | vígjáték

Egy férfi reggel az éjszakai parti maradványainak eltüntetésével foglalatoskodik.

A Place in Nowhere
#36519

animáció | dokumentum | dráma | rövidfilm

1975-ben egy angolai nő első gyermeke születését várja, azonban olyan események történnek körülötte, melyek örökre megváltoztatják az életét. több»

#36520

NA First Step  (2016)

dokumentum

Észak-Koreában 2004 óta évente megrendezik A Szabadság Hete elnevezésű eseményt, és a film azt dokumentálja, hogy a 12. ilyen rendezvénynek milyen hatása volt az újraegyesítési... több»

Rendező: Gyoo-min Kim