Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Stan Lee's Annihilator
#36521

akció | kaland

Egy fiatal kínai férfinek, Mingnek választania kell aközött, hogy börtönben marad, vagy belép az Egyesült Államok titkos katonai programjába. A program célja, hogy különböző... több»

Szereplők: Leehom Wang

#36522

akció | western

1863-ban Arizonában egy magányos férfi szembeszáll egy törvényen kívüli bandával, hogy megmentse menyasszonyát. A banda élén azonban saját édesapja áll. több»

Rendező: Kim Bass

Szereplők: Booboo Stewart, Jeremy Sumpter

#36523

akció | háborús | kaland

Master Chief visszatér a legendás Halo Infinite videójáték sorozat következő fejezetében. A 343 Industries égisze alatt fejlesztett videojáték alatt az új Slipspace Engine-motor... több»

#36524

Ronin hosszú idő után engedték ki a börtönből. A férfi hazafele tart szülővárosába, ahol egy ősi gonosz erő tartja rettegésben az embereket. Roninnak túl kell lépnie sötét... több»

Driven
#36525

dráma

Emerson Graham taxisofőrként sokszor kerül kellemetlen helyzetbe, és rengeteg bosszúság éri, főleg az éjjeli fuvarozások alkalmával. Miután egy éjjel egy rejtélyes utas száll be a... több»

Born Dead
#36526

NA Born Dead  (2016)

dráma

Egy férfi öngyilkosságot készül elkövetni, de elkíséri őt barátja is.  több»

Zéró gravitáció
#36527

dokumentum

A Zéró gravitáció című ismeretterjesztő film két űrhajós, a német Alexander Gerst és az amerikai Gregory Reid Wiseman kiképzését követi nyomon. A két fiatal férfi először vesz... több»

A Wettstein-napló – Trianon 100
#36528

dokumentum

Wettstein János, a béketárgyalásokban résztvevő diplomata hagyatékának köszönhetően részletesen ismerhetjük meg a magyar békedelegáció öt hónapi munkájának legfontosabb... több»

Flying Horse
#36529

NA Flying Horse  (2016)

(1)

dráma | életrajzi

Eadweard Muybriddge, aki szakmájában úttörőnek számított azzal, hogy munkásságával megteremtette a mai mozgófilm alapjait, életének azon szakaszát ismerhetjük meg, amikor tudomás... több»

Rendező: Gary Oldman

Szereplők: Gary Oldman

A szellem arisztokratája
#36530

életrajzi

70 éve hunyt el Bánffy Miklós. Nemcsak a magyar, az európai művelődéstörténetben is kevés olyan sokoldalú, rendkívül széles műveltségű alkotó személyiséget találunk, mint az... több»

Rendező: Dala István

Harc közben eltűnt
#36531

játékfilm

Miután Searing közlegény beszorul egy bombatalálatot ért épület romjai alá, az életben maradásért meg kell küzdenie a saját démonjaival. több»

MüpArt - Mike Fletcher Trio
#36532

zenés

A Rising Stars, azaz az Európai Hangversenytermek Szervezetének tehetségkutató sorozata a 2014/15-ös évadban a hagyományoktól eltérően a komolyzenén kívül a könnyűzenében is... több»

Vad Peru: Harc az életért
#36533

dokumentum

Az amazóniai esőerdőtől az Andok láncain át a mindig szomjas Parti-sivatagig Peru a Föld egyik legsokszínűbb és fajokban leggazdagabb országa – tele nyüzsgő élettel és váratlanul... több»

#36534

dráma

Filmio | Telekom TVGO

A félelmet nem ismerő fiatal bába, Christine egyezséget köt az ördöggel, hogy megmentse faluját a német lovagok brutális terrorjától. Amikor azonban az ördög pókokat szabadít a... több»

#36535

akció | dráma | horror

Egy keresztény lánynak be kell teljesítenie a sorsát és harcba szállni egy ősi haiti szellemmel. több»

Sex at the Ski Center
#36536

dokumentum | sportfilm | vígjáték

Amikor kint hideg van, az épületen belül felforr a levegő.

Rendező: Heikki Ahola

Szereplők: Heikki Ahola

Plakátmagány
#36537

dokumentum

A film a magyar plakátművészet történetének azt a korszakát mutatja be, melyet sokan a műfaj utolsó aranykoraként tartanak számon. Ez nagyjából a 80-as évekre tehető. Ekkor ugyanis... több»

#36538

dráma | krimi | rövidfilm | thriller

Három barát megszökik a börtönből, ám eljön az a pillanat, amikor egyiküknek sincs többé szüksége a többiekre.

#36539

dokumentum

1964-ben a Széchenyi házaspár fontos megbízatást kapott a kormánytól, kenyai vadászatra küldték őket, hogy pótolják a Nemzeti Múzeum 1956-ban részben megsemmisült tárlatának... több»

Rendező: János Lerner

A Nazca-vonalak ősi titkai
#36540

dokumentum

Lehet, hogy végre valóban sikerült megfejteni a Nazca-vonalak titkát? Egy korszerű távérzékelési technológiákkal felszerelt tudóscsoport szerint igen! Vizsgálataik során arra... több»