Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
The Iron Hammer
#36581

dokumentum | sportfilm | történelmi

Dokumentumfilm Jenny Lang Pingről, a híres kínai röplabdajátékosról. több»

Blanca & Pepita
#36582

életrajzi

Egy nyomorgó faluból származó lány, aki alig tud írni és olvasni, alkalmazásba vesz egyik tehetős család matriarchája. Majd egy hatvan évig tartó szoros kapcsolat alakul ki... több»

Rendező: Carlos Graña

Szereplők: Julia Loyola

#36583

NA Extraction  (2018)

thriller

Anyja halála után Joey Cooper furcsa csomagot talál a lábtörtőjén.  több»

#36584

NA Rough Draft  (2023)

horror | thriller

Becca, a sikeres író egyre inkább elidegenedik barátaitól. Nem könnyű a problémáiról beszélnie. több»

Trump of Cards
#36585

rövidfilm | vígjáték

Egy ötperces paródia, amelynek célkeresztjében Donald Trump áll. több»

Rendező: Jordan Liebowitz

Szereplők: Jeff Richards

#36586

dráma

Blue Comptonból Atlantába költözik, hogy egyetlen élő családtagjávaé, a fivérével, Ray-jel éljen, akit már tíz éve nem látott. Blue számára kihívást okoz az új város, ahol... több»

#36587

vígjáték

Amikor egy webkamerás munkával foglalkozó lányt meggyilkolnak, Franz Eberhofernek kell az ügyben nyomoznia. És ha ez még nem lenne elég, számos más problémával is meg kell küzdenie.

The Trap
#36588

horror | krimi | thriller

Egy egykori fegyenc bosszút esköszik a gengszter rapper, és egyben néhai barátja ellen, aki 14 éve cserbenhagyta egy rablás során.  több»

Light on Broken Glass
#36589

dráma | musical

Melody Harper karrierje a végéhez közelít, ám a színház éppen most készül feleleveníteni egy nagy Broadway klasszikust. Melody életében először bizonytalannak érzi magát. Attól... több»

#36590

dráma

Quiqué és barátja, Ti Pierre nagy kalandra indul a Dominikai Köztársaságba, Haitire, ahová abban a reményben utaznak, hogy megtalálják a legendás Madame Fabiolát. több»

#36591

dráma | életrajzi | romantikus

Gertrude Ederle versenyúszó története, aki 1926-ban az első nő volt, aki átúszta a La Manche csatornát. több»

EBBA díjátadó 2017
#36592

zenés

Ha európai zenéről, főleg nemzetközileg is eredményes európai előadókról beszélünk, akkor többnyire mindenkinek brit énekesek és zenekarok jutnak eszébe. De szerdán a hollandiai... több»

#36593

dokumentum

A dokumentumfilm olyan magas tinifiúkról szól, akik a kosárlabdázást oktatási eszközként használva Haitiról az USA-ba mentek.

Rendező: Leyla Nedorosleva

#36594

sci-fi

A történet egy steam-punk világban játszódik, ahol a meteoritok becsapódásával keletkezett új energiaforrás globális hatalmi harcot eredményez. több»

A belső oldal
#36595

játékfilm

A történet középpontjában a néma, autista fiú, Domi áll, aki egy polgári lakásban éli mindennapjait, édesanyjával, Ellivel és édesapjával, Gyurival. A szülők mindent... több»

#36596

animáció

Egy délelőtt a kuflik éppen hasonheverő versenyt tartanak a kupacuk tetején, a mikor Zödön hangos sóhajtozásra lesz figyelmes. Kiderül, hogy egy Mohamanyi az, egy manószerű lény, aki... több»

#36597

dokumentum

Ahogy a népmesében a szegény ember elküldi fiát szerencsét próbálni, úgy indítja útnak Hollandiába Antal is a 13 éves Szebasztiánt, hogy váljon belőle profi focista. Nagy a tét,... több»

Rendező: Dobray György

#36598

dokumentum | krimi

A dokumentumfilm a 70-es évek egyik rendőri akcióját meséli el, amely során egy titkos egységet állítottak fel Detroitban a rablások és a gyilkosságok megfékezésére.

Rendező: David Van Wie

Szereplők: C. Thomas Howell

#36599

dráma | rövidfilm | sci-fi

A jövőben az embereknek olyan öltözékük van, amely egyben a saját mobilházuk is. több»

#36600

dráma | rövidfilm

Egy matematikatanár egy rossz hírű középiskolába kerül, ahol a diákok rövidesen sötét titkokat derítenek ki a múltjából, és elkezdik őt inzultálni.