Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Sárkánymese
#36601

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes újabb kalandra hívja a gyermekeket, ismét a magyar népmesék, népzene és néptánckincsünk csodálatos világába kalauzolja közönségét. A mesében a... több»

#36602

horror | misztikus | thriller

A film egy fiatal lányról, Geenáról szól a film, akit rengetegen nem szeretnek a falujában, csak a nagymamájával tud beszélgetni, és ő az egyetlen, aki elfogadja. Az egyik nap valaki... több»

Jane Goodall: Mentsük meg a Paradicsom-szigeteket!
#36603

dokumentum

Van három sziget Tanzánia előtt, melyeket nagyon szerethetnek az istenek: egykor gyönyörű partokat és gazdag állatvilágot ajándékoztak nekik, most meg, hogy veszélybe került a... több»

#36604

rövidfilm

A dokumentumfilm motorosok négynapos kalandját mutatja be Alaszka déli vidékein.

Rendező: G. Logan Dellinger

Sudan, az egyik utolsó orrszarvú
#36605

dokumentum

Sudan az északi szélesszájú rinocéroszok alfajának utolsó hím példánya volt. Miért és hogyan vált az alfaj veszélyeztetetté? Hogy alakult Sudan sorsa? Egy szívbemarkoló és... több»

#36606

NA Delivery  (2017)

rövidfilm | vígjáték

Egy küldönc 30 percen belül akar teljesíteni egy szállítást, de eltéved az épületkomplexumban.

#36607

vígjáték

Miután kizárták a hadseregből, Philip "HAWK" Hawkins biztonsági őrként dolgozik szülővárosában, Santa Muerteben, de az új munkája szinte halálra untatja. Amikor végre kezd... több»

#36608

NA The Rogue  (2019)

akció | dráma | háborús | thriller

A CIA katonatisztje, Mike Cutler egy veszélyes küldetésre indul, melynek célja az Al-Kaida vezérek követése. A misszió azonban váratlan fordulatot vesz, amikor Mike egy halálos politikai... több»

#36609

NA First Timers  (2018)

(1)

akció | dráma | krimi | rövidfilm | thriller

Három exfegyenc elrabolja egy gazdag ember fiát, mert busás váltságdíjban reménykednek, a tervbe azonban komoly hiba csúszik. több»

#36610

háborús

A film története szerint Jasper Maskelyne, a neves bűvész olyan módon használja fel tudását, hogy az kihatást gyakrolo a második világháborúra és a történelem alakulására... több»

#36611

horror | thriller

Egy eltemetett titkokkal teli család tagjai két évtized után újra találkoznak egy tanyán, hogy megfizessennek a múltbeli bűneikért. több»

#36612

thriller

Egy újságíró beépül egy vámpírkultuszt imádó titkos társaságba. több»

IBM and the Holocaust
#36613

dráma

Egy film arról, hogy hogyan dolgozott össze az IBM a németekkel a második világháború alatt. több»

Alcatraz – Hajsza az igazság után
#36614

thriller

Több, mint 50 évvel azután, hogy három rab megszökött a világ legjobban őrzött börtönéből, az Alcatrazból, a rokonok és az egykori nyomozók családi titkok felfedésével... több»

#36615

dráma | krimi

Három "detektív" a 19. század közepi Európában egy olyan hálózat nyomaira bukkan, amely törvénytelen gyermekekkel kereskedik. több»

Karácsonyi ének
#36616

fantasy

Charles Dickens azonos című klasszikusa nyomán.

Rendező: Diana Brooks

Szereplők: Delroy Atkinson

Rúzsa Magdolna koncert 2018
#36617

dokumentum

Rúzsa Magdolna koncert 2018. több»

#36618

NA Ditched  (2020)

horror

Melania sokadik rutinmegbízását végzi börtönőrként, miután azonban lezuhan a repülő, amely több veszélyes rabot szállított, a saját élete lesz a tét. több»

#36619

dokumentum

Hidegháborús intrika, szigorúan titkos dokumentumok, valamint John F. Kennedy amerikai és Josip Tito jugoszláv elnök közötti titkos egyezség - mindez csak a jéghegy csúcsa a... több»

Rendező: Žiga Virc

#36620

dráma | horror | thriller

Hanna csatlakozik egy igencsak titokzatos klubhoz, amely a sokatmondó The Onania Club nevet viseli. Tagjai szinte kizárólag független és erős nők. Hanna a társaságban egyre több... több»

Kíváncsian várom, hogy Tom az emberi százlábú trilógia után mibe vágta a fejszéjét, mindenesetre az előzetesből már leszűrhető, hogy megint egy totál elvont alkotást tett le az sztalra. Ez a Sixx elég egyedi stílust képvisel a filmiparban, mindenképp helye van benne.