Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#37961

NA The Lost  (2020)

dráma

Történet a szerelemről, veszteségről és az elektromosságról. több»

Stoned Alone
#37962

vígjáték

Egy huszonéves, fűtermesztéssel foglalkozó fiú lekési a járatát, így kénytelen otthon maradni, míg a családja nyaral. A srác megpróbálja kihozni a legtöbbet a helyzetéből, ezért... több»

#37963

dráma

A film története szerint egy bankrabló túszul ejt egy jógaoktatót a saját lakásában. több»

#37964

családi | kaland

Egy heves nyári vihar elől menekülve érkezik a cirkuszi társulat Kaltenbachba. Aribant ellenálhatlanul vonzza a lovak világa, így amikor megtudja, hogy a társulat egyik lova, Ostwind... több»

Lockdown
#37965

NA Lockdown  (2015)

akció

Egy rendőr visszatér az őrsre, miután felépült egy akció közben elszenvedett sérüléséből, melyet akkor szenvedett el, amikor terhelő bizonyítékra bukkant közeli munkatársai... több»

A vérovis
#37966

NA A vérovis  (2020)

vígjáték

Egy apa és kisfia egymásra találásának eredeti, friss, érzelmes, őszinte, meglepő és mulatságos története. (mnf) több»

NAYA: Legend of the Golden Dolphin
#37967

fantasy

A NAYA: Legend of the Golden Dolphin egy 3D-s animációs film. NAYA apja az arany delfinek királya. A király elküldi lányát a Föld nyolc "sarkába", hogy egyesítse a delfinek népét, és... több»

Viral
#37968

NA Viral  (2015)

dráma | thriller

Egy halálos vírus csaknem a teljes emberiséget kiirtja. Mindeközben egy fiatal nő feljegyzéseket készít családja karanténban töltött mindennapjairól, és megpróbálja megmenteni... több»

KórusÉlet – Út a születésnapi koncertig
#37969

dokumentum

Felvezető dokumentumfilm a Magyar Rádió Gyermekkórusának 65. jubileumi koncertje elé. A kisfilm bemutatja a több évtizedes múltra visszatekintő kórus történetét, megszólaltat... több»

#37970

dráma | életrajzi | vígjáték

Napjainkban amikor az emberek a Hitetlenkedők völgyében élnek, van egy lány, aki a Lelkesítők tengerén hajózik és a kitartás élő példája. ​ Fannynak gyermekként az orvosok csak... több»

#37971

dráma | sci-fi

A film egy újságíró történetét követi nyomon, aki a Dél-afrikai Köztársaságban vizsgálja egy 5 hónapig tomboló vihar különös következményeit. Miután kollégiával interjúkat... több»

#37972

NA Supermodel  (2016)

dráma

Egy fiatal, Brooklynban felnőtt afroamerikai lány egyik napról a másikra a szegénynegyed utcáiról a fényűző kifutók reflektorainak csillogásában találja magát. Idővel azonban... több»

Szereplők: Wolfgang Joop

USA: a világ legveszélyesebb országa
#37973

dokumentum

Hurrikánok, vulkánkitörések, földrengések, tornádók és áradások jellemzik Amerikát. Ezen természeti tényezők veszélyei miatt a világ egyik legveszélyesebb országának mondható.... több»

#37974

NA 6:45  (2020)

thriller

Mi lenne, ha életed egyik legjobb napja hirtelen a legrosszabb rémálommá válna? És mi lenne, ha kénytelen lennél újra és újra átélni ugyanazt a napot? több»

Killing Frank
#37975

horror | thriller

Miután a gyűlölt üzletember, Frank Reynolds balesetet szenved, és vegetatív állapotba kerül, családja és legfontosabb alkalmazottai összegyűlnek a férfi angliai házában, hogy... több»

Csángók költője - Egy csángó amerikai éjszakában
#37976

dokumentum

A dokumentumfilm a csángó magyarok kutlúrájának megörökítésére és bemutatására törekszik, akik az etelközi ősmagyarok utolsó lenyomatait őrzik hagyományaikban és szokásaikban.... több»

Rendező: Czencz József

Holdraszállás - és ami mögötte van
#37977

dokumentum

Brian Cox és Dara O Briain professzorok az Egyesült Államokba indulnak, hogy felfedjék a NASA három nagy űrkikötőjének titkait, melyek 50 évvel ezelőtt lehetővé tették az Apollo... több»

Extrém foci Oroszországban
#37978

dokumentum

Oroszország egy hatalmas, két kontinensre kiterjedő ország, a világ egyik legsokszínűbb népességével. A film rendhagyó módon, a futball szemüvegén keresztül módon mutatja be ezt az... több»

Medvék - A legnagyobb túlélők
#37979

dokumentum

Követjük észak-amerikai medvék három faját, amint küzdenek az életben maradásért egy sebesen változó világban; nem feltétlenül a legerősebb fog életben maradni, hanem a... több»

#37980

NA Subject  (2022)

horror | sci-fi

Miközben börtönbe szállítják, egy férfit elfog egy titkos kormányzati ügynökség, majd megbízzák egy titkos kísérlet megfigyelésével, cserébe a büntetése enyhítéséért. több»