Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
Idegen pályán
#38161

dokumentum

2012-ben az angol fővárosban élő Kondor Gábor eldöntötte, hogy egy magyar hölgyekből álló kézilabdacsapatot toboroz. 2013 februárjában megalakult a London Angels HC, amely nemcsak a... több»

#38162

thriller

Egy váratlan családi tragédia után egy apa és tinédzser fia önként jelentkeznek egy mesterséges intelligencia kifejlesztésére irányuló kutatásba, hogy megpróbálják helyrehozni a... több»

Házasság és balítélet
#38163

valóságshow

Megismerhetünk három párt, akiknek a története bár különböző, mégis mindannyiuk életében található egy közös pont: családjaik ellenzik a házasságukat. Samantha és Eugene... több»

#38164

A posztapokaliptikus világban a víz az arannyal válik egyenértékűvé, és Rhondának vizet kell szállítania egy haldokló városba. Közben saját sötét múltjával és a vérszomjas... több»

#38165

horror

Rosszindulatú szellemek tartanak rettegésben egy családot, akik paranormális tevékenységekkel foglalkozó szakértőkhöz és egy elfásult paphoz fordulnak segítségért.

Sandy hurrikán: a vihar, amely megrengette Amerikát
#38166

dokumentum

A Sandy hurrikán minden idők egyik legnagyobb természeti csapásaként érte az Egyesült Államokat. Hogyan keletkeznek ilyen pusztító viharok, és mik a tanulságok? több»

Vad Antarktisz
#38167

dokumentum

Antarktisz a Föld egyik legszélsőségesebb élőhelye: télen a sötétség hónapokig tart, nyáron a Nap éjszaka is fennmarad az égen. Ameddig a szem ellát, hósivatag a táj, a... több»

Rendező: Craig Meade

Turiszt
#38168

NA Turiszt  (2013)

játékfilm

Míg Cicuka és Laci párkapcsolata hadilábakon áll, Xiuxiut és Leet 10.000 km távolságból vonzza egymáshoz valami megfoghatatlan erő. Egy poros kisváros vasárnap délutáni nyugalmát... több»

Rendező: Szabó Szonja

Szereplők: Petrik Andrea, Elek Ferenc

Midare uguisu
#38169

Juzaburot, a híres tolvajt elárulják, csapatát lemészárolják. A félig holtan magára maradt férfi megmenekül, évekkel később pedig tervet sző megmentője fiának megsegítésére.   több»

Rendező: Hidenori Inoue

#38170

NA I Am Khama  (2019)

animáció

Egy zseniális afrikai király, akinek országát gyarmatosították az angolok 1895-ben, támadást indít Anglia ellen. Elég bátorsága van ahhoz, hogy megfenyegesse a gyarmatosító... több»

#38171

dokumentum

1939-ben a brit titkosszolgálat egy London melletti kúriát börtönné alakított a fogságba ejtett német tisztek számára. A cellákat kivétel nélkül bepoloskázták, így ma, közel... több»

#38172

NA Catharsis  (2018)

dráma

Négy nő Los Angelesben. Mindannyian egy-egy fájdalmas traumát próbálnak feldolgozni. Mind a négyen elvesztettek valamit magukból. Vajon meglelik a békét valaha is? Mindenesetre... több»

#38173

dráma | történelmi

A film a Meidzsi-korszakban a tomiokai selyemgyárba érkező japán nők élményeit meséli el.

The Haunted Tower
#38174

dokumentum

A dokumentumfilm egy suffolki tornyot mutat be, amelyben állítólag kísértetek járnak.

Szereplők: Chris Halton

#38175

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#38176

animáció | dráma | sportfilm

Seishiro Nagi, a lusta gimnazista másodéves, akire a "bosszantó" a legjobb szó, és osztálytársa, Reo Mikage felfedezi, hogy tehetséges a fociban, és a világbajnokság megnyeréséről... több»

#38177

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City mocskos... több»

#38178

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»

#38179

80 Motorosok  (2023)

(8)

dráma | krimi

Mozikban

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»

#38180

79 Vogter  (2024)

dráma | thriller

Az idealista börtönőr, Eva (Sidse Babett Knudsen) élete dilemmájával szembesül, amikor egy fiatalembert a múltjából áthelyeznek a börtönbe, ahol dolgozik. Anélkül, hogy felfedné... több»