Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
A teknősök megmentője
#39281

dokumentum

Peter Parschag szenvedélytől fűtve dolgozik a világ több pontján, hogy megmentse a kihalástól az édesvízi teknősöket. Peter tevékenységén keresztül megismerjük, hogyan segítik a... több»

Jó reggelt
#39282

NA Jó reggelt  (2012)

rövidfilm

Egy amerikai nő magánéleti kereszttűzbe keveredik, amikor egy gyanús idegen betéved hozzá.  Az idegen azonnal a helyzet uraként viselkedik, és minden további nélkül kényelmesen... több»

Száműzött magyar irodalom
#39283

dokumentum

Az egypárti kommunista diktatúra kezdete után, a magyar irodalom tankönyvekből, illetve tanításból tudatosan kihagyták mindazokat az igen jelentős írókat, költőket, akiknek... több»

Rendező: Jaksi Kornél

Csodálatos tudomány: Valószínűség
#39284

dokumentum

David Spiegelhalter professzor megkísérli meghatározni, hogy mi is az a szerencse, és hogyan működik a való életben, miközben feltárja a valószínűségszámítás rejtélyeit. A... több»

#39285

NA Chew  (2018)

animáció | krimi

Tony Chu egy különleges nyomozó, aki hátborzongató titkot rejteget, Tony ugyanis cibopathiás, azaz bármi, amit megeszik, látomás szerű benyomásokat idéz fel benne. Ennek... több»

Mr Bernstein
#39286

dráma | rövidfilm

Debbie megtudja, hogy az apja milyen jelentős zenei tapasztalatokra tett szert egy menekülttáborban, s évekkel később elkezd nyomozni utána, ami meglepő következményekkel jár.

#39287

akció | dráma | sci-fi | thriller

Amerika az összeomlás szélére kerül, amikor bioterroristák egy csoportja a himlő 'Zöld méreg' nevű változatával fertőzik meg a bankjegyeket. A társadalmi összeomlást a Divíziónak... több»

Love in a Day
#39288

dráma

Három szerelmespár visszavonul a társadalom elől, hogy magányukban újragondolják kapcsolatukat. Mindegyikük olyan nehézségekkel küszködnek, amelyek a többiek számára egészen... több»

The Trainer
#39289

dráma

A film története szerint egy neves lovász, John Moore egy tragédiát követően mindenét elveszti, majd megismerkedik egy fiatal sráccal, aki szörnyűségek elől menekül. Kettőjük... több»

#39290

fantasy | horror | sci-fi

Violent Starr egy női űr-kalóz, aki szakít múltjával, és hőssé válik egy legendás ereklyének köszönhetően. Felveszi a harcot Godmichael ellen, aki egy isteni erővel bíró repülő... több»

#39291

sci-fi

A film története szerint 2029-re az emberiségnek sikerült létrehoznia egy tenger alatti várost, az Oceanus kutatóközpontot, ami az emberiség utolsó reményévé válik, itt ugyanis a... több»

#39292

NA Dear Zoe  (2021)

dráma

Amikor Tesst és családját súlyos veszteség éri, meglepő forrásból talál támogatást: biológiai apjától - aki egy szeretetre méltó naplopó a város szegényebb részéről -, és a... több»

#39293

romantikus | vígjáték

Manuela röplabda edzőként dolgozik. A lány mindig magabiztos volt, a boldogságát pedig sosem kötötte párkapcsolathoz. Miután megismerkedik Leóval, minden megváltozik. Elhatározzák,... több»

#39294

NA Fatherland  (2021)

dráma

Miután Carina maga mögött hagyja családját, lánya, Leah és férje, Thomas próbálják összeilleszteni a történések részleteit.

#39295

misztikus | thriller

Jonas Olsent, a sakkmestert állandóan kísérti a múltja. A sors viszont megajándékozza egy új eséllyel, amikor meghívást kap egy titokzatos sakkjátszmára. több»

#39296

NA Verano Rojo  (2015)

horror

A Verano Rojo című horror története négy fiatalról szól, akik Mallorcára érkeznek a nyári szünet idejére, ám a csodás szigeten eltöltött nyaralás hamarosan a legpokolibb... több»

Újév-köszöntő Örüljetek, örvendjetek
#39297

dokumentum

A Megváltó születése a keresztény világ örömünnepe. Az előadásban az örömhír vivői az angyalok üzenetét viszik haza szerte a Kárpát-medencébe, a hír hallatán pedig táncra... több»

Rendező: Komlós András

Puskás Öcsi és barátai - A rongylabda
#39298

animáció

A hatéves kis Puskás Öcsi amint hazaér az iskolából, sietve ledobja táskáját, és el is rohan otthonról a közelükben lévő grundra. A pályához érve találkozik legjobb... több»

Bear Grylls - A túlélés törvényei (indiai különkiadás)
#39299

dokumentum

Bear Grylls az indiai dzsungelbe látogat Modi miniszterelnökkel. Megtudja, hogyan óvják India hatalmas természeti erőforrásait, és megoszt velünk néhány túlélési tippet.     több»

Connection
#39300

NA Connection  (2016)

vígjáték

A Wendy. Zac. Zelda. A Study c. webes szatírasorozat egyik epizódja.