Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#39301

NA 8 años  (2021)

dráma

José úgy gondolja, hogy David az igazi férfi az életében, ám az nyolc év után elhagyja őt. Josét megrohanják a múlt emlékei, amelyek fényében átértékeli magában az együtt... több»

#39302

dráma | horror | thriller

A két testvérpár, Ayia és Mirra egy csendes kis faluban élnek valahol Európában. Amikor egy különös betegség üti fel fejét a faluban, sokan meghalnak a lakosok közül. Édesanyjuk is... több»

Men with No Fear
#39303

krimi | thriller

Egy korábbi elítélt elindul, hogy bosszút álljon a bandavezéren, aki miatt hűvösre került. több»

#39304

akció | háborús | kaland

Master Chief visszatér a legendás Halo Infinite videójáték sorozat következő fejezetében. A 343 Industries égisze alatt fejlesztett videojáték alatt az új Slipspace Engine-motor... több»

#39305

NA EneMe  (2018)

dráma | thriller

A szervezett bűnözés világában felüti a fejét egy apa-fia konfliktus, amely egy elkerülhetetlen családi tragédiához vezet.  több»

Driven
#39306

dráma

Emerson Graham taxisofőrként sokszor kerül kellemetlen helyzetbe, és rengeteg bosszúság éri, főleg az éjjeli fuvarozások alkalmával. Miután egy éjjel egy rejtélyes utas száll be a... több»

Megszállás 1968
#39307

dokumentum

A Varsói Szerződés csapatai 1968 augusztusában megszállták Csehszlovákiát. Az akkori eseményeket feldolgozó dokumentumfilmes projekt a „baráti” hadseregek katonáit, illetve... több»

Rendező: Dombrovszky Linda

A Wettstein-napló – Trianon 100
#39308

dokumentum

Wettstein János, a béketárgyalásokban résztvevő diplomata hagyatékának köszönhetően részletesen ismerhetjük meg a magyar békedelegáció öt hónapi munkájának legfontosabb... több»

Tisza - A magyarok folyója
#39309

dokumentum

Az ismeretterjesztő film a Kárpátok vonulatai között megszülető, s a Magyarországon végigvonuló Tisza mentén található élet nyomaival foglalkozik. Ez a különösen szeszélyes... több»

Rendező: Pap Zsolt, Pap Ferenc

A szellem arisztokratája
#39310

életrajzi

70 éve hunyt el Bánffy Miklós. Nemcsak a magyar, az európai művelődéstörténetben is kevés olyan sokoldalú, rendkívül széles műveltségű alkotó személyiséget találunk, mint az... több»

Rendező: Dala István

Büszkébben tűrni másnál
#39311

dokumentum

Első világháborús szobrok a Kárpát-medencében "Magyarnak lenni annyi, mint büszkébben tűrni másnál!" A felirat a gödöllői Grassalkovich kastély melletti parkban álló első... több»

Rendező: Széles Tamás

Harc közben eltűnt
#39312

játékfilm

Miután Searing közlegény beszorul egy bombatalálatot ért épület romjai alá, az életben maradásért meg kell küzdenie a saját démonjaival. több»

#39313

Miután három barát az egykori óvóhelyen gyorséttermet alapít rájönnek, hogy csak egy vékony fal választja el a helységet és a szomszédos bank széfjét. Miközben azon gondolkoznak,... több»

Hetedhét kaland - Mátyás király éve
#39314

dokumentum

Pontosan 575 éve született Kolozsváron Hunyadi Mátyás magyar király és 560 éve választották királlyá. Ezért 2018 Mátyás király emlékéve. Ebből az alkalomból Mátyás király... több»

Vad Peru: Harc az életért
#39315

dokumentum

Az amazóniai esőerdőtől az Andok láncain át a mindig szomjas Parti-sivatagig Peru a Föld egyik legsokszínűbb és fajokban leggazdagabb országa – tele nyüzsgő élettel és váratlanul... több»

Plakátmagány
#39316

dokumentum

A film a magyar plakátművészet történetének azt a korszakát mutatja be, melyet sokan a műfaj utolsó aranykoraként tartanak számon. Ez nagyjából a 80-as évekre tehető. Ekkor ugyanis... több»

Star Academy Warm-up
#39317

A Star Academy háttérműsora, amelyben a szuperprodukció kulisszatitkairól még többet megtudhatnak a rajongók. A Star Academy Warm-up és a Star Academy Backstage műsorvezetőjeként... több»

#39318

dráma

A disztópikus jövőben egy fiatal lány úgy dönt, hogy segít egy alkimistának megváltoztatni a dolgok rendjét. Mikor a mindenható Superior Chain Company tudomást szerez a dologról... több»

#39319

dokumentum

1964-ben a Széchenyi házaspár fontos megbízatást kapott a kormánytól, kenyai vadászatra küldték őket, hogy pótolják a Nemzeti Múzeum 1956-ban részben megsemmisült tárlatának... több»

Rendező: János Lerner

Világrengető rablások
#39320

dokumentum

A sorozat a világ legarcátlanabb rablásainak hihetetlen, de igaz történetét meséli el. Akciódús jelenetek segítségével lépésről lépésre kalauzolja végig a nézőt a... több»