Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
Vad Peru: Harc az életért
#39321

dokumentum

Az amazóniai esőerdőtől az Andok láncain át a mindig szomjas Parti-sivatagig Peru a Föld egyik legsokszínűbb és fajokban leggazdagabb országa – tele nyüzsgő élettel és váratlanul... több»

Plakátmagány
#39322

dokumentum

A film a magyar plakátművészet történetének azt a korszakát mutatja be, melyet sokan a műfaj utolsó aranykoraként tartanak számon. Ez nagyjából a 80-as évekre tehető. Ekkor ugyanis... több»

Star Academy Warm-up
#39323

A Star Academy háttérműsora, amelyben a szuperprodukció kulisszatitkairól még többet megtudhatnak a rajongók. A Star Academy Warm-up és a Star Academy Backstage műsorvezetőjeként... több»

#39324

dráma

A disztópikus jövőben egy fiatal lány úgy dönt, hogy segít egy alkimistának megváltoztatni a dolgok rendjét. Mikor a mindenható Superior Chain Company tudomást szerez a dologról... több»

#39325

dokumentum

1964-ben a Széchenyi házaspár fontos megbízatást kapott a kormánytól, kenyai vadászatra küldték őket, hogy pótolják a Nemzeti Múzeum 1956-ban részben megsemmisült tárlatának... több»

Rendező: János Lerner

Világrengető rablások
#39326

dokumentum

A sorozat a világ legarcátlanabb rablásainak hihetetlen, de igaz történetét meséli el. Akciódús jelenetek segítségével lépésről lépésre kalauzolja végig a nézőt a... több»

#39327

dokumentum

Immár 60. éve, hogy 1958-as “Move it” című dalával Cliff Richard, az egyik legnagyobb brit poplegenda berobbant a zenei világba. Az idén 78. születésnapján október közepén... több»

Rendező: Terence Bulley

Levegő nélkül a mélyben
#39328

dokumentum

A szabadtüdős merülés elképesztő teljesítmény, kiváltságos adomány és pompás lehetőség is egyben a természet zavartalan megfigyelésére. Pierre Frolla négy világbajnoki címet... több»

Tetthely - A megállíthatatlan
#39329

krimi

Felesége halála után Nick Tschiller (Til Schweiger) elszabadul, és nem nyugszik, míg kézre nem keríti Firat Astant (Erdal Yildiz). Az ügy hátterében oroszok állnak, akik a csecsen... több»

Készítette: Mad Dog
#39330

A csapat egy utahi mentős kérésére készít egy eszközt, amellyel baleseteknél kiszabadíthatók az utasok az autókból. Elkészítik egy klasszikus kard speciális változatát is. több»

#39331

dokumentum

A Természetes ellenfény kétrészes portré-dokumentumfilm Nádas Péterről. Az első rész belép Nádas Péter szerzetesi elvonultságába: megmutatja szent-profán hétköznapjait kerti... több»

Mindennapi kenyerünk – Hagyományos és modern pékségek
#39332

dokumentum

A kenyér évezredek óta alapvető tápanyagforrásunk. Hogyan változott a hagyományos receptúra az ipari gyártás megjelenése óta? Miből készül ma a mindennapi kenyerünk? A... több»

#39333

fantasy | rövidfilm

Amatőr természetbúvárunk egy ócskapiacon felfedez egy különös kamerát, melynek blende gyűrűin sorakozó számok révén be lehet állítani a felvétel időpontját. Ezt követően... több»

Egyrészt gyönyörű az egész film úgy, ahogy van. Látszik, hogy rengeteg energiát fektettek a kép világába. Másrészt pedig tetszett az elgondolása az egésznek. Nagyon közel hozták ezt a világot az alkotók, amit nem mindenki érhet el.
Az álcázás nagymesterei
#39334

dokumentum

 Legyen szó ragadozókról vagy zsákmányállatokról, az állatvilágban mindig hasznos beleolvadni a környezetbe, láthatatlanná válni. Az evolúció számos trükköt fejlesztett ki az... több»

#39335

animáció

Jankovics Marcell újabb, a magyar történelmet megidéző alkotása ez a rövid, animációs film, mely III. Béla korának, és a király hatalomra jutásának történetét meséli el az... több»

Rendező: Jankovics Marcell

#39336

rövidfilm | vígjáték

Két férfi utazik egyetlen rejtélyes cél felé, de mindketten másképpen élik meg az eseményeket.

Mátyás király Kanadában
#39337

road movie

„Mátyás király... Különös, rejtelmes és mégis: derűsen és édesen zengő visszhangja van ennek a két szónak a magyar ember lelkivilágában. Mintha még ma is inkább a népmese... több»

Rendező: Koltay Anna

Kojot és a szikla - Sziú indián mese
#39338

animáció

Kojot a barátjával, Iktomival, a Pók Emberrel vadászgatott a hegyek között. Vadnyomokat kerestek. Barangolásuk közben egy ösvény mellett egyszer csak ott magasodott előttük Ilya, a... több»

Bajnoki szív
#39339

dokumentum

Téli olimpia Szocsiban, labdarúgó világbajnokság Braziliában: a 2014-es év bővelkedett sporteseményekben, amelyek az egész világot megmozgatták és szenvedélyre gyújtottak több... több»

#39340

családi | életrajzi | musical | rövidfilm | zenés

A rövidfilm Robert Seban életének utolsó hónapjáról szól.