Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
Minden, amit az antibiotikumokról tudni kell (Az igazság az antibiotikumokról)
#39441

dokumentum

Vezető szakértők úgy gondolják, hogy egy potenciálisan pusztító, antibiotikumok utáni korszakba lépünk be. Ez azt jelentené, hogy egy papír okozta vágás kezelhetetlen... több»

Caught in the Act
#39442

akció

"Jókor jó helyen lenni... és a döntő, soha vissza nem térő pillanatban saját biztonságunkról megfeledkezve mindent megörökíteni..." Ez a legmegrögzöttebb természetfilmesek... több»

Celeb cápák
#39443

dokumentum

A Föld óceánjaiban élő sok millió cápa túlnyomó többségét nem ismerjük személyesen – vannak azonban olyan különleges példányok, melyek mára valóságos celebekké váltak... több»

Visszatérés a Cápa-szigetre
#39444

dokumentum

A cápakutató dr. Craig O'Connell a réunioni CRA cápavédelmi program szakembereivel közösen a korábbi paradicsomi szigetet fenyegető válsághelyzet okait vizsgálja. több»

Sarkvidéki vadon
#39445

dokumentum

Az Északi-sark a Föld legnagyobb vadonja, ami az örök téli táj, a sötét hónapok és a jég ellenére gazdag élővilággal rendelkezik. Szívós, hidegtűrő, lenyűgöző állatok, mint... több»

#39446

dokumentum

Aki utazott már a nagyvilágban, az tudja, hogy nem ritka a turizmusban az állatok kihasználása. Ezek a teremtmények a legtöbbször szenvednek, és méltatlan körülmények között... több»

#39447

A sakkvilágbajnok Garry Kasparov képtelenségnek tartja, hogy a női sakkozók valaha is egy szinten lesznek a férfi nagymesterekkel, de nem tudja, hogy megszülettek Budapesten a Polgár... több»

#39448

dráma

Egy vak művész felemelkedése és bukása, akinek rendkívüli adottsága van, hogy élethű portrékat készítsen pusztán emberi hangok után, és aki televízós hírességé válik. Egy... több»

#39449

dráma | horror | sci-fi

Egy évvel ezelőtt egy nő beleszeretett egy emberbe a csillagokon túlról. A szerelmükből pedig egy gyerek született. Küldetésük miatt, hogy egy napon egyesítik a világaikat, a... több»

A mekkai óratorony mérnöki csodája
#39450

dokumentum

Az iszlám szent városában, Mekkában található Abrádzs al-Bajt a világ legmagasabb óratornya. Az épület igazi mérnöki mestermunka, amely több mint 30 világrekordot tud magáénak,... több»

Bikacápák támadása
#39451

dokumentum

A bikacápát a tudósok korábban „csak” a harmadik legveszélyesebb cápafajként tartották számon a fehér cápa és a tigriscápa mögött – a klímaváltozás eredményeként azonban... több»

A Family's Fury
#39452

akció | thriller

A film története szerint öt gyerekből vérszomjas zsoldos válik, miután szüleikkel végeznek. A gyerekek először megpróbálnak elmenekülni, ám Pearl szerint szuper katonákat lehetne... több»

Zöldellő Horvátország – Ősi életforma a Száva mentén
#39453

dokumentum

Horvátországban, a Száva folyó mentén található Európa egyik legnagyobb, szinte érintetlen ártéri vizes élőhelye, a Lonjsko Polje. A film ezt a vidéket mutatja be a tavaszi áradás... több»

Zenebutik Szilveszter
#39454

zenés

A népszerű zenés műsor szilveszteri kiadása. több»

Űrrepülőgép-program: Győzelem és tragédia
#39455

dokumentum

A NASA mérnökei az 1960-as évek végén azzal a céllal vágtak bele a Space Shuttle program kidolgozásába, hogy egy minden korábbinál hatékonyabb és biztonságosabb eszközt alkossanak... több»

#39456

dráma | krimi

Cairo egyik legnagyobb nyomornegyedében élő emberek szinte mindent elkövetnek, hogy változtathassanak az életükön, a közelgő forradalom pedig nem kis változást ígér. több»

Indonézia 4 arca - Toraja
#39457

dokumentum

Egyetlen biztos dolog van az életben, a halál. Nincs ez máshogy Indonézia egyik ősi népcsoportjánál a Torajáknál sem, akiknek első hallásra kissé durva, már-már érthetetlen... több»

#39458

dokumentum

A rövidfilm a szudáni életet mutatja be a háborúval a háttérben.

Provincia
#39459

NA Provincia  (2014)

dráma | rövidfilm

A 20 perces alkotás egy áruszállító sofőrről, Ottóról szól, akinek az autója lerobban egy vidéki állomáson, így véletlenül egy ókori római település régészeti ásatására... több»

Nagymacskakirálynők
#39460

dokumentum

Az anyák dolga mindig nehéz – nagymacskaanyáké pedig még az átlagosnál is nehezebb. A színes összeállítás több ikonikus faj nőstényeinek az életébe is bepillantást enged. több»