Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
Janovics Jenő, a magyar Pathé
#47041

dokumentum

Az 1910-es évek eleje: a film még inkább vásári mulatság, mint művészet, mégis sokan a színház jövőjét féltik tőle. Korának legjobb színházigazgatója, Janovics Jenő azonban... több»

Rendező: Zágoni Balázs

#47042

akció

Rendező: Puri Jagannath

Szereplők: Ram Pothineni

#47043

vígjáték

Netflix

DC Young Fly, Karlous Miller és Chico Bean a színpadra hozzák sikeres podcastjüket egy egyedülálló komédiaeseményre, ahol semmi és senki sem lehet letiltva. több»

#47049

dokumentum

Achuar gyerekek egy csoportja halad a végtelen dzsungelben. A Pastaza folyó mentén, az ecuadori és perui határon halat fognak, megfőzik, liánokkal játszanak és persze videókat néznek az... több»

Rendező: Inês T. Alves

#47051

fantasy | romantikus | vígjáték

#47052

dráma

HBO Max

Életek melodramatikus részletei, amelyeket a közös múlt köt össze. Gabriel, a fiatalember meglátogat egy háztartást, amit nagyon jól ismert egykor. A türelmes megfigyelés során... több»

#47053

akció | sci-fi

Miután egy kutatóhajó segélykérő jelzése eljut a Földre, az amerikak mentőűrhajót küldenek a Szaturnusz egyik holdjára, a Pandorára. Amikor azonban megpróbálnak leszállni,... több»

#47055

Jean, a rövid ideje különélő apa egyik válságot éli át a másik után, de élete akár meg is változhat, mert biztos benne, hogy fia, a tízéves Loulou csodákat művel, és egy kis... több»

#47056

animáció | rövidfilm

A rókák királynője a legszomorúbb mind közül. Hogy boldoggá tegyák őt, az érte aggódó falkája éjjelente kirajzik, hogy a város szemetéből előkerült, titokban írt, de végül... több»

Rendező: Marina Rosset

Szereplők: Mélia Roger, Marina Rosset

#47058

NA Agnes  (2021)

dráma | horror

Különös események veszik kezdetüket egy zárda falain belül. Az egyház nyomozást rendel el, ám ez kevésnek tűnik ahhoz, hogy néhány apáca hitét ne rengessék meg a történések. több»