Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#47081

horror

Julia Rowe Lillian Gresham ápolójaként kap munkát. Lillian egy eldugott, távoli területen lévő, elszigetelt házban él. Bár halálos beteg, az idős Lillian szívélyes és kedves... több»

#47083

dokumentum

Ma szerzetesként a csendet a legnagyobb zaj közepette kell újra és újra megteremteni, a csendben pedig az Istennel való közelség egyszerre lehet kínzó és felszabadító. Ez a magányos... több»

#47084

thriller

A film 17 különböző országban készült, teljes egészében virtuálisan a 2020-as világjárvány idején. több»

Eric Clapton: Hölgy a karzaton
#47085

zenés

021 februárjában a világjárvány miatt lemondták Eric Clapton élő előadásait a Royal Albert Hallban. Elhatározta, hogy játszani fog, és inkább az angol vidéken, az angliai West... több»

Rendező: David Barnard

A szépség íze
#47086

dokumentum

A szépség íze a különböző művészi hátterű, tekintélyes hangok csoportját egyesíti egy egyszerű kérdés köré: „lehet egy íz gyönyörű?” Ez a koncepció nyitja meg a vitát... több»

#47088

NA 15 Jahre  (2024)

dráma

Az egykori zongorista csodagyereket, Jennyt tizenöt év börtönre ítélték egy olyan gyilkosságért, amelyet nem ő követett el. Szabadulása óta egy keresztény rehabilitációs... több»

#47090

NA Saindhav  (2024)

akció | dráma | krimi

Vigyázz, jön a lisztkukac!
#47091

dokumentum

A jövő élelmiszerei? A sertés és marha ideje leáldozóban. A jövő tömeges állattartatása valószínűleg áttolódik a jóval kisebb élőlények felé. A lárvák, férgek és bogarak... több»

#47093

akció | animáció | kaland

#47094

dokumentum

A gravitációs hullámok észlelésének története, izgalmas pillanatai a tudomány fejlődésének folyamatában Einsteintől napjainkig. A kudarcokban és sikerekben részt vevő tudósok sok... több»

Rendező: Szekeres Csaba

A Földközi-tenger hősei
#47098

dokumentum

Milyen hatással van az emberi tevékenység Spanyolország földközi-tengeri partvidékére? A gondolatébresztő filmben erre keres választ Manu San Félix, a Nat Geo tengerbiológusa –... több»

#47099

zenés

Puccini remekműve három évtized után újra a Covent Garden színpadán, az opera világának olyan sztárjaival a főszerepekben, mint Kristine Opolais és Jonas Kaufmann. A Jonathan Kent... több»