Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#48401

fantasy | kaland | sci-fi

Rendező: Brandon Swift

Szereplők: Luis Gorfinkel, Brandon Swift

#48402

akció | háborús | történelmi

Egy kis csoportnak három napon át kell megvédenie egy repülőteret a japán támadással szemben a 2. világháború maláj harcai során. több»

His Frontier
#48403

horror | western

#48406

vígjáték

Trini lánya szomorú, hogy legjobb barátnője elhagyja a Szent Mihály iskolát, mivel az édesanyja nem tudja tovább fizetni. Trini megígéri a lányának, hogy ez nem fog megtörténni, és... több»

#48409

családi

Egy kengurubébi egy ékszerrablás zsákmányává válik, így a kicsi életében először szakad el az édesanyjától. több»

The Falling Sky
#48413

dokumentum

Dokumentumfilm az őslakosok természethez fűződő mély kapcsolatáról és az erdőirtás elleni küzdelmükről, amely komoly veszélyt jelent életmódjukra és az általuk otthonnak... több»

#48415

NA The Present  (2024)

vígjáték

Egy zseniális fiú felfedezi, hogy egy családi örökség segítségével manipulálni tudja az időt. Hamarosan összefog testvéreivel, hogy visszatérjenek a szüleik elszakadásának... több»

#48417

NA Shadow Land  (2024)

thriller

Robert Wainwright volt elnököt könyörtelen rémálmok kísértik, amelyek korai halálát jelzik előre, ezért a volt elnök magához hívja korábbi pszichiáterét, aki rájön, hogy a... több»

Jo Koy: Live from Brooklyn
#48419

vígjáték

A New York-i Brooklynban, a történelmi King's Theatre-ben forgatott stand-up comedy-különkiadás, amelyben Jo Koy humorosan olyan témákat boncolgat, mint a közösségi média, az öregedés... több»

Rendező: Shannon Hartman

Szereplők: Jo Koy