Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Utolsó kívánság karácsonyra
#50341

családi

Janie visszatér szülővárosába, Woodland Fallsba, amikor nagybátyja meghal. A férfi Janie-re hagyta a családi tanyát, gyermekkori otthonát. több»

A székelyek érdeke – Az önrendelkezés
#50343

dokumentum

A székelység küzdelme az elmúlt majdnem 30 évben többféle civil és politikai formát öltött – népszavazás, székelyudvarhelyi Nagygyűlés, ditrói Nemzetgyűlés, Székelyföldi... több»

#50346

dokumentum

Egyetlen olyan család él Székelyföldön, amely nemcsak őrzi, de egy fél évezrede életben is tartja ősei hagyományát. Történetük erdélyi és összmagyar sikertörténet. A film négy... több»

Rendező: Szabó Attila

#50348

dokumentum

Amikor Portugália nagyhatalom volt, amely összekapcsolta a régi és az új világot, a hegyi vadlovakat befogták, és óceánjáró hajókkal elvitték őket az aranyimádó hódítók. A mai... több»

Rendező: Gernot Lercher

#50349

akció | romantikus | thriller

#50351

animáció | rövidfilm

Filmio

Egy magányos kisgyermek története, aki egy elszigetelt családban nő fel, ahonnan a belső fantáziavilágába ássa bele magát. Az őt körülvevő felnőttek nem tesznek semmit az... több»

Rendező: Panni Gyulai

#50352

NA Fanmi  (2021)

dráma | rövidfilm

Martine képtelen túltenni magát egy szakításon, emiatt pedig azt sem veszi észre, hogy az édesanyja miért látogatta őt meg Montreálban. több»

Én az orrszarvúkkal vagyok
#50353

dokumentum

Billy Bush televíziós műsorvezető kilép a stúdiók biztonságos komfortzónájából, s meg se áll a nepáli dzsungelig. Küldetése: segédkezni a helyi vadőröknek az indiai... több»

És te, költő? Bence Lajos létlelet
#50354

dokumentum

Bence Lajos József Attila díjas muravidéki költő verses portréfilmje. A személyes vallomás és a versmondók közvetítésében a költészet reflektál egymásra. Mert ahol egy... több»

#50358

fantasy

Néhány tinédzser véletlenül egy ősi lényt szabadít rá szülővárosára, amelyet még Halloween éjféle előtt meg kell állítaniuk. több»