Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Kortanúk – '56 lángjának őrzője: Wittner Mária
#51681

dokumentum

Az életinterjúban Wittner Mária mesél gyermekkoráról, a forradalom előtti évekről, az októberi eseményekről, a siralomházban eltöltött 8 hónapról, majd életfogytiglanra... több»

#51682

misztikus | thriller

Egy számítógépes hacker behatol a Vatikán biztonsági rendszerébe, és névtelenül sürgős kérvényt küld a pápának. A jóképű Quart atyát, az egyház Külügyi Intézetének, a... több»

#51684

NA Wild Life  (2023)

dokumentum

Kris és Doug Tompkins természetvédők elsöprő portréja, amely a Föld egyik utolsó igazán vad helyének megőrzéséért folytatott harcuk krónikája.

#51685

dokumentum

A dokumentumfilm a monarchia belső szervezettségéről és fő szereplőiről, ahogy azok Erzsébet királynőhöz kötődnek. több»

#51687

zenés

2020-ban öt évtizedes fennállását ünnepelte az Apostol együttes. A jeles jubileumot egy nagykoncert keretében, a közönséggel együtt ünnepelték meg 2021. október 24-én a Papp... több»

Megálló
#51688

NA Megálló  (2020)

dokumentum | rövidfilm

Csabi Terényben, egy kis észak-magyarországi faluban él. Életét az egyszerű dolgok ismétlődése határozza meg: délben ebédelni kell, pénteken jönnek a kukások, az elhervadt... több»

Ahol az ég összeér a földdel
#51689

dokumentum

A dokumentumfilm egyszerre klasszikus és rendhagyó módon idézi fel a 2021-es esztendő kiemelkedő, történelmivé nőtt eseményének, az 52. Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus... több»

Új közjáték – Nyitott ajtónál
#51691

animáció

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Johannes Anker Larsen: Nyitott ajtónál című írása egy részletének animációs feldolgozását láthatjuk. több»

Rendező: Kondor Attila

A rétes − Egy leheletnyi tészta
#51692

dokumentum

A rétes Magyarországon nemzeti étel. A XIX. században nemcsak az Osztrák-Magyar Monarchia területén volt népszerű, hanem a nemzetközi konyhát is meghódította. Sehol máshol nem terem... több»

Rendező: Anita Lackenberger

#51693

vígjáték

A legjobb stand-uposok és feltörekvő sztárok a Netflix Is a Joke komédiafesztivál kiemelkedő pillanataiban a szexről, a szülői létről, a politikáról, a kicsinyességről és sok... több»

#51694

NA Sragaal  (2024)

dráma | misztikus | történelmi

A székelyek érdeke – Az önrendelkezés
#51695

dokumentum

A székelység küzdelme az elmúlt majdnem 30 évben többféle civil és politikai formát öltött – népszavazás, székelyudvarhelyi Nagygyűlés, ditrói Nemzetgyűlés, Székelyföldi... több»

Claire
#51696

NA Claire  (2022)

thriller

Miután Claire szakítottJasonnal, randevúzni kezd Matt-tel. Ezzel egy időben hirtelen fenyegetőzni kezd egy ismeretlen férfi, és Jason a fő gyanúsított.

#51698

dokumentum

Egyetlen olyan család él Székelyföldön, amely nemcsak őrzi, de egy fél évezrede életben is tartja ősei hagyományát. Történetük erdélyi és összmagyar sikertörténet. A film négy... több»

Rendező: Szabó Attila

#51699

akció | animáció | kaland

Ahogy Kano és a Fekete Sárkány pusztítást végez az egész világon, egy fiatal harcosnak, Kenshinek túl kell lépnie a korlátain, és fel kell vennie a harcot a fenyegető Outworld... több»