Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51701

horror

Aj szülei haláláról kezd álmodni. Úgy dönt, hogy bátyja családja kíséretében visszamegy arra a helyre, ahol meggyilkolták őket. De a legenda szerint valami titokzatos kóborol... több»

#51702

dokumentum

Az új-angliai Cape Cod partjai előtt valami megváltozott: egyre több fehér cápa tűnik fel az óceán vizében, ami meglepő, mert korábban évszázadokon át egyetlen példányt se láttak... több»

#51703

dokumentum

A II. világháborúban is többféle módon segített Lengyelországnak Magyarország és a magyar emberek, ahogy tettük ezt 1920-ban is, amikor a lőszerhiánnyal küzdő népnek puskát és... több»

#51704

családi | vígjáték

Amikor Ivy felfedezi, hogy az iskola mosdójában kísértetek járnak, Bean segít Ivy-nak, hogy kihasználja az erejét. Az osztálytársaik segítségével Ivy és Bean megszerveznek egy... több»

Koronás fők ősi erdeje
#51706

dokumentum

Anglia délvidékén, Londontól nem messze található az Újerdei, azaz New Forest Nemzeti Park. Az egykor királyi vadászterületnek számító vidék megőrizte természetes képét, az erdő... több»

Piros, fehér és kék
#51707

dokumentum

Az ételekért rajongó páros, John Torode és Lisa Faulkner hangulatos konyhájába invitálja a nézőket egy órára, telis-tele ízletes, kellemes ételekkel. Természetes kedvességüknek... több»

#51708

dráma

Ana São Miguelen született, egy vallás és hagyományok által uralt szigeten. Luis, a legjobb barátja, aki szeret női ruhákban járni, és barátnője, a Kanadából érkező, fiatal és... több»

Utolsó kívánság karácsonyra
#51709

családi

Janie visszatér szülővárosába, Woodland Fallsba, amikor nagybátyja meghal. A férfi Janie-re hagyta a családi tanyát, gyermekkori otthonát. több»

A székelyek érdeke – Az önrendelkezés
#51711

dokumentum

A székelység küzdelme az elmúlt majdnem 30 évben többféle civil és politikai formát öltött – népszavazás, székelyudvarhelyi Nagygyűlés, ditrói Nemzetgyűlés, Székelyföldi... több»

#51713

dokumentum

Egyetlen olyan család él Székelyföldön, amely nemcsak őrzi, de egy fél évezrede életben is tartja ősei hagyományát. Történetük erdélyi és összmagyar sikertörténet. A film négy... több»

Rendező: Szabó Attila

Retreat
#51714

NA Retreat  (2021)

akció

Egy veterán katona egy kis kiruccanásra viszi a családját. Útjuk során azonban minden a feje tetejére áll, a férfinak pedig minden régi képességére szüksége lesz, ha meg akarja... több»

#51717

dokumentum

Amikor Portugália nagyhatalom volt, amely összekapcsolta a régi és az új világot, a hegyi vadlovakat befogták, és óceánjáró hajókkal elvitték őket az aranyimádó hódítók. A mai... több»

Rendező: Gernot Lercher

The Phoney
#51718

NA The Phoney  (2023)

akció | vígjáték