Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Cápák inváziója
#51741

dokumentum

Józan ésszel azt hihetnénk, hogy a cápák a tengerben élnek, és annak, aki fél tőlük, elég elkerülnie a strandokat. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű: a világ e téren is... több»

Illyés Gyula – dokumentumtöredékek
#51743

dokumentum

A dokumentumtöredék a nagy költő életből elevenít fel pillanatokat írásai segítségével. több»

Rendező: Balogh Zsolt

Univerzum - A karácsonyfadíszek kultúrtörténete - Üveggömb, csillagdísz és lametta
#51744

dokumentum

A karácsony nem igazi karácsony karácsonyfa nélkül. A karácsonyfa állítás- és díszítés hagyománya a 19. század elején vált valóra. A pompázatos díszítések tükrözik az adott... több»

Rendező: Anita Lackenberger

#51746

romantikus

Camille Morgana hercegnő egy amerikai főiskolára utazik, hogy megmentse egyetemét egy csereprogram létrehozásával, de ellenállásba ütközik Ben Copeland professzor személyében, aki... több»

#51747

NA Hellhound  (2024)

akció

A szakmáját hátrahagyni készülő Loreno, a bérgyilkos, segítséget nyújt egy régi barátjának, Cetannak, és egy utolsó munkát vállal Thaiföldön, ahol egy helyi bűnözőt keres.... több»

#51748

dokumentum

Jim Denevan, az úttörő művész portréja, aki feltalált egy újfajta étkezési módszert. több»

Rendező: Patrick Trefz

Vadvilági édenkertek: Dél-Ázsia
#51751

dokumentum

A Nyugati-Ghátok egy hatalmas, ősi hegylánc. Ezek az erdős hegyoldalak a természet egyik legnagyobb csodájával büszkélkedhetnek. Habár ezek a hegyek India területének csupán 6... több»

#51753

dokumentum

Az Ausztráliától a Bass-szoros által elválasztott Tasmania a Föld egyik utolsó ember nem bolygatta vadonja: egy hósapkás hegycsúcsok koronázta, fenséges erdők borította táj, melyben... több»

#51755

NA Gyermekágy  (2024)

vígjáték

Netflix (2024.06.21.)

A film egy anya és egy apa vicces történetét meséli el, akik a gyermekük megszületése utáni első 40 napban próbálnak lépést tartani az élettel. több»

#51758

romantikus

Egy chicagói cukrász Wisconsinba utazik, hogy meggyőzzön egy helyi péket, hogy adja oda neki a mézeskalács receptjét az új szakácskönyvéhez. több»