Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Kőműves Kelemen
#51782

animáció

A meredek szirtre várat építtető főúr, lehet maga az ördög, tizenkét kőművessel megalkuszik Déva vára megépítésére. Minden erőfeszítésük ellenére nem tudják felépíteni,... több»

Rendező: Richly Zsolt

#51783

NA La Patasola  (2022)

horror

Egy hétvégi táborozás alkalmával két pár, akik gondokkal küzdenek, szembenéznek La Patasolával, egy dél-amerikai vámpirikus élőlénnyel, amely próbára teszi kapcsolataikat,... több»

Fasori tanárok
#51785

dokumentum

Fasori tanárok című műsorunkban Gazda István művelődéstörténész két híres tanárra, Mikola Sándorra és Rátz Lászlóra emlékezik. Szerkesztő Nagy László, rendező Nemes Takách... több»

#51786

NA Geylang  (2022)

dráma | krimi | thriller

Öt különböző ember élete fonódik össze, miközben a pénz, az osztály, a becsvágy és a szerelem kérdéseivel foglalkoznak Geylangban. több»

Karácsony Svájcban
#51788

romantikus

Alex hazatér, hogy az édesanyjával töltse a karácsonyt, és megtudja, hogy legjobb barátnője és volt barátja, akik most randiznak, szintén meglátogatják. több»

#51789

akció

Rendező: Niu Huan

Szereplők: Yue Wu, Yan Liu, Ming Can Zhang

#51792

dráma | romantikus | vígjáték

Claire az MI5 ügynöke, aki királyi dajkának áll, és különböző kihívásokkal kell megküzdenie a küldetése során, ami egyrészt a család biztonságának megőrzése a karácsony... több»

Gepárdok – vadásszá válni
#51796

dokumentum

Miként tanítja meg egy gepárdanya a kicsinyét vadászni? A film operatőrei különleges lassító kameráik segítségével többek közt ezt is megörökítették a Föld egyik... több»

Karácsonyi őrület
#51797

fantasy | misztikus | vígjáték

Emily abban a reményben érkezik haza, hogy a szüleivel töltheti az ünnepeket, ám kiderül, hogy ők is elutaznak. Miközben a lány a házukban marad, a házfelügyelő eltökélt szándéka... több»

#51798

NA Tits  (2023)

dráma | rövidfilm

Egy strandon történt kellemetlen találkozást követően a tinédzserek, Oscar és Iben magukra maradnak, barátaik nélkül. Amikor egyikük egy kezdetben ártatlan gesztust tesz, elkezdődik... több»

#51800

dokumentum | zenés

A legnagyobb és leghosszabb countryzenei fesztivál, a CMA Fest története. több»