Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Hortobágyi darumese
#51761

animáció

Rövid animáció a testvéri szeretet bájos durvaságáról, László Noémi verse alapján. több»

#51763

dráma | romantikus

Öt évvel ezelőtt Maja élete tökéletes volt. Szerelmes volt iskolaitársába, Eliasba, és mezőgazdaságot akart tanulni, hogy egy napon átvehesse családja gazdaságát. De ekkor öccse,... több»

Rendező: Oliver Dieckmann

Otthon, távol a hazától
#51764

dokumentum

Azt mondják, mindenki akkora életfeladatot kap, amekkorával képes megbirkózni. Kovács Lőrinc, református lelkipásztor nem félt attól, hogy túl nagy terhet vesz a vállára, amikor 15... több»

Rendező: Vladucz Zoltán

#51765

NA Black Site  (2022)

akció

Egy csapat rendőr egy labirintusszerű, szupertitkos épületben állomásozik épp, amikor Hatchet, a világ egyik legzseniálisabb és egyben leveszélyesebb bűnözője elszabadul. A férfi... több»

#51767

dokumentum

Lenyűgöző dokumentumfilm, amely feltárja előttünk a vándormadarak csodálatos élővilágát. több»

Rendező: Andrew Young, Susan Todd

Szereplők: Michael Keaton

#51768

NA Wolf Garden  (2023)

horror | thriller

Egy elszigetelt rejtőzködő férfit a szeretett nőről szóló látomások és a közeli erdőben élő, titokzatos lény kísértik. több»

#51771

dokumentum

Egy régészcsoport búvárruhát ölt, hogy átvizsgálja egy, a Nílus partján álló piramis vízzel elöntött járatait. Abban reménykednek, hogy a sírkamra feltárása közelebb viheti... több»

#51772

dokumentum

Jakab Antal püspök életútja A Küzdve és bízva – Jakab Antal püspök életútja című alkotás a néhai főpásztor viszontagságos, küzdelmes életének és figyelemre méltó... több»

Rendező: Csúcs Mária

#51774

dokumentum

A georgiai Critter Fixers állatklinikán egymásnak adják a kilincset a gazdik, és nem véletlenül: Dr. Hodges és Dr. Ferguson a pitbulltól a csüngőhasú sertésig minden rendű és rangú... több»

#51776

dokumentum

Dr. Déri János és Marios Fournaris egyaránt 25 évet áldoztak már az életükből arra, hogy madarakat és kisállatokat mentsenek meg. Történetük nemcsak emiatt fonódik össze: János... több»

Rendező: Simonyi Balázs

Mindenkinek jár egy esély
#51778

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

Rendező: Fuchs Máté

#51779

dokumentum

Az állatvilágban számos példát találunk arra, milyen előnyökkel jár, ha a különböző fajok egyedei otthont szereznek vagy készítenek maguknak. Egyesek az építészet mestereivé... több»

#51780

dokumentum

Az oceanográfus-természetvédő Enric Salának van egy álma: megmenteni a tengereket és azok élővilágát az emberi tevékenység folytán rájuk leselkedő veszélyektől. A National... több»