Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51801

dokumentum

Kraken, az emberevő tintahal legendája túlságosan is valós. Erről tanúskodik azon halászok esete, akiket tintahalak öltek meg, és a tengerészek által látott hatalmas példányok is. több»

#51803

családi

Rendező: Wendy Rogers

#51804

dokumentum

Rendező: Felix Meyer-Christian

Szereplők: Helen Wendt

Return of the White Shark
#51805

dokumentum

Több száz nagy fehér cápa jelent meg Amerika egyik legnépszerűbb turisztikai célpontjának kötelében, és olyan vadászatba kezdett, amilyet korábban soha nem lehetett megfigyelni.... több»

#51806

animáció | családi

Bill és Janet egymásba szeretnek, miközben családjaik háborúban állnak egymással. Családjaik tiltása ellen egy távoli bolygóra menekülnek. Ahhoz, hogy visszatérjenek a fiatalok, a... több»

#51809

dokumentum

Száz év fotográfia - avagy az ördög masinája Zabolán. Az időben száz évet utazunk, de a tér állandó: a háromszéki Zabola idősebb lakói mesélnek az elmúlt évszázad... több»

Rendező: Bollók Csaba

#51811

dokumentum

A tündérekről és cápákról szóló példabeszédek, a halfogásról és drágakőgyűjtésről szóló kedves emlékek, majd álomképek lassan átváltanak háborúkról, atombombákról,... több»

#51813

horror

Egy legenda szerint a Pikkirálynő megidézhető szelleme bármikor elszabadulhat. több»

#51814

akció | sci-fi

Egy harcias idegen faj támadást indít a Föld ellen gigantikus lényekkel és geológiai katasztrófákkal, amelyek mind a The Asylum filmcsatorna az idegenek bolygóját elérő műsorai... több»

Asszonyok
#51818

NA Asszonyok  (1981)

dráma

Bíró Lajos novelláiból készült a füzér a századelő asszonyairól. Az egyik krimibe illő praktikákkal halálba kergeti utált férjét, a másik végül is vérre menő... több»

#51819

dokumentum

Az 1914-től 1918-ig tartó első világháborúról úgy tartották, hogy az a háború, amely véget vet minden más háborúnak, azonban ahogyan azt a történelem is tanúsítja, nem így... több»

Rendező: Danielle Winter