Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51741

dokumentum

A műsorban megemlékezések hangzanak el Móricz Zsigmond életéről, munkásságáról. több»

Prince Andrew: Banished
#51742

dokumentum

A film bemutatja András herceg, aki viselkedésével botrányt és szégyent hozott a brit királyi családra. Belekeveredett a szexuális bűnözők, Jeffrey Epstein és Ghislaine Maxwell... több»

Rendező: Jamie Crawford

#51743

NA Évforduló  (2022)

dráma | krimi | rövidfilm

#51745

dráma

Berlin külvárosában járunk, ahol egy helyi lelkész próbál küzdeni a szenvedélybetegek gyógyulásáért.

#51746

NA Doll House  (2022)

dráma

Egy férfi elvállalja, hogy gondoskodik egy kislányról, a lányáról, akit évekkel ezelőtt hátrahagyott. több»

Az őskor asszonyai
#51747

dokumentum

Az őskorban élt nőket hajlamosak vagyunk a korabeli társadalmak passzív, jelentéktelen mellékszereplőiként elképzelni, kiknek legfőbb tevékenysége a tűz melletti üldögélésben... több»

#51748

NA Wanted Man  (2024)

akció | thriller

A film egy rendőrtisztet követ nyomon, akinek egy szemtanút kell elkísérnie, miután egy kartell lövöldözése több DEA-ügynök halálát okozza, de aztán el kell döntenie, hogy kiben... több»

#51749

dráma | romantikus

Kevéssel azután, hogy a gyerekét egyedül nevelő Karotta bemutatja üzlettársainak, Astridnak és Johannak új ötletét a közös kávézójukkal kapcsolatban, felfedezi, hogy a barátja,... több»

#51751

dokumentum

Van egy fafaj, ami egy másik földrészről érkezett, még is, itt a Kárpát-medencében érzi magát a legjobban. Az akácfa honosított volta ellenére annyira hozzánőtt a magyar tájhoz,... több»

Harc a vízért: Tsavo
#51754

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Kenya déli részében egy tavacska figyelemre méltó kapcsolatot alakított ki az elefántok és a termeszek között; kapcsolat jött létre Afrika legnagyobb és legkisebb fajai között. több»

#51757

rövidfilm | vígjáték

Egy öt éve házasságban élő pár együtt vesz részt az Odong-Odongot karneválon, így az előttük álló napokat mások gyermekeinek szórakoztatásával és gondozásával töltik,... több»

Balkán kobra
#51760

vígjáték

Mit tegyen, vagy mit ne tegyen a vidékről elvágyódó, unatkozó fiatal feleség, ha rettentően unja már milliomos vállalkozó férjét és vérfoltos ügyleteit? Hogyan tegye el láb alól,... több»