Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
51-es körzet: Az UFO-akták titka
#51762

dokumentum

Van bármiféle tudományos alapja a hírhedt 51-es körzetet körüllengő földönkívüli-legendáknak? Miért vonzza a nevadai katonai támaszpont évtizedek óta az ufóvadászokat? A... több»

Amerika vad arca: Téli különkiadás
#51764

dokumentum

Az amerikai tél fagypont alatti hőmérsékletet, keserves szélviharokat és élelmiszerhiányt hoz magával. Egyes állatok fészkekbe és odúkba húzódnak, hogy megvárják a tavasz... több»

#51765

A film egy tinédzser antihős, Vicaria történetét meséli el, aki kétségbeesetten keresi a halál gyógymódját. több»

#51766

dokumentum

Bár 1945 januárjában már mindenki előtt világos, hogy a náci Németország vereséget szenved, a csatazaj nem ül el, sőt ellenkezőleg: a háború épp most lép a legvéresebb,... több»

#51767

dráma

Fiatal lányok tűnnek el sorra egy kisvárosból a sivatagban. A rendőrség és az illetékesek nem foglalkoznak az üggyel. A családok kétségbeesetten próbálnak segítséget kérni,... több»

#51769

dokumentum

Óriáspandát ritkán látni a vadonban, filmre venni pedig szinte lehetetlen őket. A különleges műsorban egy fogságban született panda életét kísérhetjük végig az első napjaitól a... több»

Rendező: Jacky Poon

Szemtől szemben a grizzlykkel
#51772

dokumentum

Phil Timpany világhírű medveszakértőt a medvék környezetében töltött hosszú idő rádöbbentette, hogy ezek az állatok sokkal szociálisabbak és intelligensebbek, mint azt hisszük.... több»

#51773

dokumentum

A Kárpát-medence keleti szegletében, Székelyföldön történelmi hagyománya van az önrendelkezésnek. A határt őrző székely katonák falutörvényekben szabták meg az élet... több»

Rendező: Farkas György

#51774

dokumentum

Különleges napokat él a tampai állatkert: eljött a pingvinfiókák kikelésének ideje, így a gondozók lélegzet-visszafojtva várják a fejleményeket. A Barry nevű hím eközben –... több»

#51775

dokumentum

A film a két éve elhunyt Yann-Fanch Kemener szuggesztív breton énekes életét mutatja be saját elbeszélt történetein keresztül. A breton nyelven megszólalt, általa is gyűjtött dalok... több»

#51776

családi | vígjáték

Rendező: Jacob Cooney

Szereplők: Denise Richards

#51778

dokumentum

Nincs más fegyver, ami annyi érzelmet kavarna fel, mint a tengeralattjáró; felfedezzük a kezdeteket a 19. század elején, a második világháborúban játszott szerepét, és... több»

#51779

dokumentum

„A művész feladata korunkban nem művek létrehozása, hanem az alkotási folyamat megteremtése.” (Nicolas Schöffer) A 60-as évek korszellemének markáns jellemzője volt az emberi... több»

Rendező: Gerebics Sándor

#51780

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A két éven át forgatott dokumentumfilm bemutatja a 60 csonkafarkú makákóból álló majomsereg mindennapjait, akik a Thaiföld déli részén fekvő, távoli hegycsúcson találtak menedéket. több»