Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
San Andreas: versenyfutás az idővel
#51782

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A Szent András-törésvonal két, San Francisco és Los Angeles városán át húzódó tektonikus lemez csatlakozási pontja; hosszúsága 1300 km és jelenleg a világ legszorosabb... több»

Hazatérés
#51783

NA Hazatérés  (2017)

dokumentum

Sinka István költő a népi írók mozgalmának kiemelkedő személyisége rendkívüli szegénységből küzdötte fel magát és tett szert műveltségre. Sorstársairól, a... több»

Rendező: Szalkai Zoltán

#51785

NA Ploy  (2020)

dokumentum

Egy bevándorló naplójából megismerhetjük a thaiföldi szexmunkások borzalmas életét.

Rendező: Prapat Jiwarangsan

„Körüljárt, jót cselekedvén”
#51786

dokumentum

Muzslay István jezsuita útja Bajóttól Belgiumig Dokumentumfilm a 100 éve született Muzslay István jezsuitáról. Miként patronált Belgiumban tanuló magyar diákokat? Miért került az... több»

Rendező: Péter Pásztor

#51787

dokumentum

Az anyatermészet nemigen szolgál rá a nevére: könyörtelenül végez a gyengékkel és nem életrevalókkal, s a legnagyobb veszélyben épp azok vannak, akik csak most kezdik földi... több»

#51789

NA Flo  (2023)

Az „Atlanti-óceán kis menyasszonya”-ként ismert Florence Arthaud mindenekelőtt nagyszerű tengerész volt. Kivételes teljesítménye, amely egyedülálló ebben a férfiak uralta... több»

Szülőföldjeim / Szülőföldem
#51790

dokumentum

Borsos Miklós Munkácsy- és Kossuth-díjas érdemes művész, a magyar szobrászat kiemelkedő egyénisége az erdélyi Nagyszebenben született. Családja 1916-ban költözött Győrbe, ahol... több»

Rendező: Wiedermann Károly

#51791

dráma

Hárman stoppolnak Ontarióban, hogy elmeneküljenek szétesőben lévő életük elől. Útjuk során azonban számos kérdésre találják meg a választ, miközben személyiségük is teljesen... több»

#51792

dokumentum | vígjáték

Netflix

Snoop Dogg házigazdaként áll a színpadon, hogy egy fergeteges stand-up estét varázsoljon a nézők elé, amiben olyan humoristák is megszólalnak, mint Katt Williams és Mike Epps. több»

Szereplők: Snoop Dogg

#51794

dokumentum

Mariana van Zeller oknyomozó újságíró Joaquín Guzmánról – a nemzetközi kábítószerkereskedelem egyik legfontosabb alakjáról – készült dokumentumfilmjét néhány évvel ezelőtt... több»

#51796

dokumentum | életrajzi

Netflix

Nyomon követhetjük a komédia két ikonját, amint egy héten keresztül teltházas fellépéseken veszik birtokba New Yorkot. több»

The Secret Gift of Christmas
#51797

romantikus

Egy vásárlóasszisztens kapcsolatba kerül egy új ügyféllel, aki megpróbálja megtalálni a tökéletes ajándékokat a lányának, hogy helyrejöjjön a kapcsolatuk. több»

#51799

horror | rövidfilm | thriller

Egy nő egyre furcsábbá váló szállítási csalásba keveredik.

#51800

akció | fantasy | sci-fi

Egy kutatócsoport a Bermuda-háromszögnél felfedezi Atlantisz elveszett városát, ám rövidesen azzal kénytelenek szembesülni, hogy az ott élők világuralomra törnek.