Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51822

fantasy | történelmi

Rendező: Jishnuvikas

#51824

krimi | vígjáték

Rendező: Johnny Catalano

Szereplők: Chad Goodwin

#51826

horror | misztikus

#51828

játékfilm

Egy jómódú paraszt családban az anyós állandóan gyűlölködik menyére, kapzsisága nem ismer határt. Fia felesége a szegénységből akart menekülni, amikor hozzáment a nyomorék... több»

#51829

dokumentum

A híres barlangász, Bill Stone egész életében arra törekszik, hogy mélyebbre menjen a föld alá, mint ahová ember valaha is merészkedett. több»

#51832

NA Pelyhes 2  (2026)

animáció | családi

Amikor a világot végtelen tél fenyegeti, egy fiatal idealista sólyom tollas szerencsétlenekből álló társaságot gyűjt össze, hogy meghiúsítsák a gonosz Jégkirálynő... több»

Jamie tökéletes karácsonya
#51835

dokumentum

Mikor megkérdeztük az embereket, kihez fordulnának legszívesebben, hogy segítsen feldobni karácsonyi receptjeiket, a válasz elsöprő volt: Jamie Oliver! Chefünk nem tétlenkedett,... több»

Attenborough hangyahegye
#51836

dokumentum

David Attenborough vezet minket keresztül a hangyák rejtélyes birodalmán, bemutatva egy legendás város meséjét királynőkkel és dolgozókkal, inasokkal és katonákkal, és elképesztő... több»

Csobánolás – bukovinai székely betlehemes játék
#51838

dokumentum

Karácsony idején sokfelé betlehemesek járják a portákat. A bukovinai székelyek betlehemezése, a csobánolás azért sajátos, mivel őket különösen megfogta a Szentcsalád... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#51839

dokumentum

A Minnesota és Maryland Egyetem két volt hallgatója mesél az átélt szexuális zaklatásokról és azok hatásáról, és ezzel ráirányítja a figyelmet erre a sok vitát kiváltó... több»

#51840

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Ez a dokumentumfilm a II. világháború első afrikai-amerikai egysége, a "Fekete Párducok" történetét meséli el, akik a nácik és saját országuk diszkriminációja ellen is harcoltak. több»