Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51781

romantikus

Talia és gyermekkori legjobb barátja, Anderson újra találkoznak egy furcsán ismerősnek tűnő városban, amely tele van karácsonyi szellemmel, ami inspirálja a látogatókat, amikor a... több»

#51782

thriller

Amikor a sikeres írónő, Kira Young (Yan-Kay Crystal Lowe) visszatér szülővárosába a rossz sajtó elől, miután hűtlen vőlegényét, Tysont (Rich Paul) gyilkossággal vádolják, újra... több»

#51783

dráma | történelmi

Rendező: Rahul Janardan Jadhav

Szereplők: Sonalee Kulkarni

#51784

dráma | thriller

Nem kevesebb, mint három embert és negyven állatot találtak holtan a breton partokon. A gyilkos kiléte nyílt titok: zöld alga. Inés Léraud még fiatal újságíró, amikor ökológiai... több»

Windcatcher
#51785

NA Windcatcher  (2024)

családi

Egy ausztrál kisvárosban a tízéves aborigin fiú, Percy Boy, az újonc Keithy Cobb és a temperamentumos Daisy Hawkins valószínűtlen barátságot kötnek, és összefognak, hogy elvegyék a... több»

#51790

dráma | életrajzi | zenés

#51791

dokumentum

Az amerikai Capitolium 2021. január 6-i megszállása körüli események és szereplők a támadást megelőző napokban. több»

Rendező: Andrew Callaghan

Szereplők: Andrew Callaghan

#51793

dokumentum

Sean Suiter nyomozót szolgálat közben meggyilkolják, és az eset nemsokára egy hatalmas korrupciós ügyet szabadít a rendőrségre, ami ha kitutódik, a közösség kicsit sem rózsás... több»

Rendező: Sonja Sohn

Greenland 2
#51794

akció | katasztrófafilm | thriller

Bár John és Allison sikerrel jártak, azoban egy újabb katasztrófa miatt újra útra kell kelniük, hogy biztonságos menedéket találjanak a család számára.  A 2020-as a Greenland - Az... több»

#51795

dráma

Egy feltörekvő író nem hajlandó kilépni a reflektorfényből, amikor legjobb barátjának és vitapartnerének megáll a szíve. Mindez új ellenfele iránti megszállottságához és a... több»

#51796

vígjáték

Egy spanyol baráti társaság egészen Rio de Janeiróig utazik, hogy hazaszállítsák néhai barátjuk holttestét, de ott rájönnek, hogy valójában nem is volt halott. több»