Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51762

dokumentum

Külseje ellenére igazán irigyelésre méltó. A csupasz turkáló soha nem beteg, és alig érez fájdalmat. És a tudósok tudni akarják, hogy miért. A National Geographic dokumentumfilmje... több»

#51763

dokumentum

Végigkövethetjük a Broadway újranyitásához vezető bonyolult utat, megörökítve az étteremtulajdonosok és a személyzet, a jelmezházak, a tervezők és mások százainak munkáját. több»

Rendező: Amy Rice

Szereplők: Ginna Claire Mason, T. Oliver Reid

Szülőföldjeim / Szülőföldem
#51765

dokumentum

Borsos Miklós Munkácsy- és Kossuth-díjas érdemes művész, a magyar szobrászat kiemelkedő egyénisége az erdélyi Nagyszebenben született. Családja 1916-ban költözött Győrbe, ahol... több»

Rendező: Wiedermann Károly

#51766

horror

Rendező: Soo Sung Lee

Szereplők: Il-Joo Ji, Jiyeon Park

#51768

NA Chowchilla  (2023)

dokumentum | dráma

Egy dokumentumfilm, ami a kaliforniai iskolások tömeges elrablását dolgozza fel 1976-ban. több»

#51771

horror

Két fiatal nővér apjuk halála után közös nyaralásra megy. Úti céljuk felé haladva eltévednek egy elhagyatott város erdejében. Hamarosan felfedezik, hogy az erdő egy szadista csoport... több»

#51773

dráma

Netflix

Az elit körökben mozgó escort lányok élete csupa luxus és csillogás. Pénzkereseti lehetőség mellett ez az életforma lehetőséget ad a karrierépítésre is. Az 1994-es Nollywood... több»

#51774

romantikus

A Mickey Guyton azonos című dala által inspirált „Heaven Down Here” négy különböző ember történetét meséli el, akik egy helyi étkezdében rekednek karácsony este, amikor... több»

#51775

családi | fantasy

Luí és Sofí kalandjait követhetjük nyomon. Megfejtik a térképet, amely egy varázslatos forráshoz vezeti őket. Ezzel meghiúsítják Viperiana ördögi tervét.

#51777

vígjáték

Gus és Shawn épp Selene férjét követik, hogy kiderítsék, miért idegenedett el feleségétől, mindeközben Lassiter a karrierje miatt aggódik. több»