Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51781

animáció | családi | dráma | musical | vígjáték

#51782

dokumentum

Legendás márkaként és a brit autóipar meghatározó szereplőjeként az Aston Martin a luxuskategóriában, a versenypályákon és a filmforgatásokon egyaránt nyomot hagyott. A... több»

Don Q
#51783

NA Don Q  (2022)

dráma | krimi | vígjáték

A fasiszták és a szabadkőművesek
#51785

dokumentum

A nácizmus és a fasizmus képviselői gyűlölték a szabadkőműveseket, koruk legbefolyásosabb társaságát; tanulmányozzuk a fasizmus szabadkőművességgel kapcsolatos rögeszméjét és... több»

#51786

NA We Woke  (2023)

dráma

Rendező: Stacey Carpenter

#51787

dokumentum

Egy 50 éves innováció, melyet a tengerentúlon is alkalmaznak. A kutató, Babó Tivadar azonban két emberöltő óta nem tudja sikerre vinni egyedülálló tervét: felvirágoztatni a magyar... több»

Rendező: Hevér Zoltán

#51788

Az MMA portéfilm-sorozatának jelen darabja Berki Viola festőművész életútjának és művészetének egyediségét járja körül.  több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

Kortanúk – '56 lángjának őrzője: Wittner Mária
#51790

dokumentum

Az életinterjúban Wittner Mária mesél gyermekkoráról, a forradalom előtti évekről, az októberi eseményekről, a siralomházban eltöltött 8 hónapról, majd életfogytiglanra... több»

A birtok nem a tiéd..!
#51792

dokumentum

A film ezer évet felölelő időutazás. Vezetőnk a Kond nemzetségig visszanyúló családfa utolsó legendás alakja, nagykárolyi gróf Károlyi László és hitvese, Erzsébet asszony. A... több»

Rendező: Bicskei Éva

Virágzó matyórózsa
#51794

dokumentum

A magyar népművészet egyik legszebb, legismertebb képviselője a matyók élő hagyománya, ők jelenítik meg a magyar népművészet folytonosságát. Az elmúlt évszázadban ez a sok... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#51796

dokumentum

A II. világháborúban is többféle módon segített Lengyelországnak Magyarország és a magyar emberek, ahogy tettük ezt 1920-ban is, amikor a lőszerhiánnyal küzdő népnek puskát és... több»

#51797

dokumentum

A Hawaii-szigetcsoporthoz tartozó Maui partjai előtt minden évben tigriscápák sokasága gyülekezik. Miért? Miben áll e tengerrész különlegessége, ami ilyen vonzóan hat az óceán... több»

#51799

dokumentum

HBO Max

Marvin, a kreatív író és Ivan, a pszichiáter a Cseh Köztársaságból Svédországba költözik, hogy fiatal családjukat felneveljék Marvin nemváltása idején. több»

Rendező: Sona G. Lutherová

#51800

romantikus

Camille Morgana hercegnő egy amerikai főiskolára utazik, hogy megmentse egyetemét egy csereprogram létrehozásával, de ellenállásba ütközik Ben Copeland professzor személyében, aki... több»