Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51823

dokumentum

A büntetés-végrehajtás elsődleges feladata, hogy a veszélyes bűnözőket távol tartsa a társadalomtól. A fogvatartottak rehabilitációja, amelynek célja a pozitív belső változás,... több»

#51824

dráma | musical | romantikus

"Ritka és csodálatos dolog megtalálni az egyetlen igaz lelki társadat." Carey hamarosan megtudja, hogy kettőt is találni még nagyobb problémát jelenthet.

Az Odera torkolatvidéke – A határtalan vadon
#51826

dokumentum

Az Odera-folyó torkolatvidéke csodálatos természeti táj. Számos különleges növény- és állatfaj talált itt békés, háborítatlan otthonra. Nem véletlenül kapta ez a térség az... több»

#51828

NA Junction  (2024)

dráma

#51829

dokumentum

Filmio

A Méregzöld mesék folytatódnak tovább. A romániai famaffia mára a társadalom minden rétegét behálózta, korrupt erdészek, rendőrök, ügyészek, bírók és politikusok igazgatják... több»

#51833

vígjáték

Manuela és José örömmel gondoskodnak az unokáikról, de egy kicsit elegük van abból, hogy nincs idejük saját magukra. több»

#51834

NA Vacances  (2022)

dráma

Marie most először tölti a vakációt egyedül a gyerekeivel, a férje nélkül. Egy este elcsábítja őt egy különös és lenyűgöző fiatalember, aki lassan a csapdájába csalja, ezzel... több»

#51837

akció | kaland

Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg, Zöld Lámpás és Vixen a Remnant különös világába kerülnek, ahol tinédzserekké változnak. Eközben a Remnant hőseinek, Rubynak, Weissnek,... több»

#51838

dokumentum

Ősi bizonyítékok és a legújabb NASA technológiák használatával Bettany Hughes történész feltárja az elméletet, hogy a Föld egy élőlény, és hogy hogyan tanulták meg az ősi... több»

Szerencsétlen flótás
#51840

játékfilm

Jenőt, a közszeretetnek örvendő műtőst távollétében megválasztják szakszervezeti bizalminak. Ezután derül ki, hogy nem tagja a szakszervezetnek, sőt nem is dolgozója a kórháznak.... több»