Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
A kezelésbevétel segítése
#51841

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

#51842

dokumentum

A Kárpát-medence keleti szegletében, Székelyföldön történelmi hagyománya van az önrendelkezésnek. A határt őrző székely katonák falutörvényekben szabták meg az élet... több»

Rendező: Farkas György

#51843

rövidfilm | vígjáték

Paul apává válik, de sosem ismerte a sajátját. Amikor az anyja elmondja neki az igazságot, úgy dönt, találkozik szupersztár édesapjával. több»

Hungarikumok – Minden ami magyar
#51844

dokumentum

Hungarikum. Minden, ami magyar. A kétezres évek eleje óta folyamatosan bővülő tárháza van a nemzeti értékeinknek, a magyarság csúcsteljesítményeinek. Ma már ott tartunk, hogy több,... több»

Rendező: Kazi Antal

Így készült – David Attenborough: Az élet színei
#51846

dokumentum

Az Így készült - David Attenborough: Az élet színei bepillantást enged a forgatás mindennapjaiba és a kulisszatitkokba. több»

Girl in the Closet
#51847

dráma

A valós eseményeken alapuló film a 10 éves Cameron történetét meséli el, akit édesanyja aneurizmája után Mia néni fogadott örökbe, akinek már volt egy férje és egy lánya. Nem... több»

#51848

dokumentum

„A művész feladata korunkban nem művek létrehozása, hanem az alkotási folyamat megteremtése.” (Nicolas Schöffer) A 60-as évek korszellemének markáns jellemzője volt az emberi... több»

Rendező: Gerebics Sándor

Álmodozás és összefonódás
#51849

Az "Álmodozás és összefonódás" című szerb filmetűd két művészeti ág eredményeként jött létre. A képzőművészet - azon belül az iparművészet -, és a zongora. Tizennégy... több»

#51850

NA Térj haza!  (2019)

dokumentum | rövidfilm

Duan Chang-wen 1949-ben hagyta el szülővárosát, a kínai Szecsuánt, és követte a Kínai Köztársaság kormányát Tajvanra. Duan Tsai Tsai-csiung, egy fiatal tajvani nő, szorgalmasan... több»

Rendező: Pei-yao Duan

#51851

NA We Woke  (2023)

dráma

Rendező: Stacey Carpenter

#51852

dokumentum

A Yukon kanadai részén, a sarkkör mentén könyörtelen környezetben próbálnak megélni a grizzlymedvék, és kétségbeesetten próbálnak elegendő súlyt felszedni ahhoz, hogy túléljék... több»

#51855

rövidfilm

Xantus János 1978-ban megjelent vizsgafilmje.

Rendező: Xantus János

Szereplők: Ürmös László

Otthon, otthon
#51856

dokumentum

Egy évek óta Budapesten élő csángó lány rendhagyó zarándok útja Gyimesközéploktól Csíksomlyóig, számos kitérővel, kérdés felvetéssel. Renáta büszkén vállalja gyimesi... több»

Rendező: Anikó Mária Nagy

#51857

horror

Miközben Ted és Maxie egy sziklamászáson vesznek részt, hogy leküzdjék Ted tériszonyát, egy ismeretlen lényt találnak az erdőben.

#51858

romantikus | vígjáték

Amikor Whitney édesapja megsérül, hazatér, hogy segítsen a pénzügyileg nehéz helyzetben lévő családi golfpálya működtetésében. Ott találkozik Austinnal, a jóképű... több»

Rekordok cápái
#51860

dokumentum

A tigriscápát és a nagy fehércápát a biológusok a legnagyobb és legveszélyesebb cápafajok között tartják számon. Hol élnek a leghatalmasabb példányaik, és milyen érzés... több»