Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Univerzum - A kuglóf - A kalácsok királya
#51861

dokumentum

Hagyományos és modern kuglófreceptek dédanyáink, nagyanyáink receptjei nyomán. A minőségi kuglóf titka a hozzávalókban rejlik. Kell hozzá liszt, tejföl, tojás, vaj, cukor, kakaó,... több»

#51863

dokumentum

A dokumentumfilmben Zahi Hawass kalauzol minket végig egy három hónapos ásatáson, amely során egy tucatnyi szarkofágot fedeznek fel. több»

Túl ijesztő történet
#51864

Halloween estéjén Lola kitalál egy félelmetes történetet egy amulettről. Ám amikor belekezd a mesébe, a galambok áramszünetet csinálnak és ellopják az amulettet. Miközben Pat... több»

Armel 2019
#51866

NA Armel 2019  (2019)

zenés

Holten nemzetközi hírű operarendező a sajátos” északi stílusú” operaesztétika megalapozója, ezért a kuriózumra vágyó operarajongók számára kihagyhatatlan ez az előadás.... több»

Rendező: Petrovics Eszter

A Hold cápái
#51869

dokumentum

A filmben példátlanul közeli bepillantást kapunk a pörölycápák életébe, és választ kapunk egy különös kérdésre, melyet talán még soha nem tettünk fel magunknak: Mi köze a... több»

Viktor – Rétisas akcióban
#51870

dokumentum

A horvát fiú, Viktor biztos benne, hogy eljön a világvége, mert a Nap egy csillag, és minden csillagból szupernóva lesz, ami felrobban. Ezért megy el a túlélő táborba, hogy megtanulja... több»

Az Osbourne-család szellemjárta egyesülése
#51871

misztikus

Jack elviszi Ozzy-t, Sharont és Kelly-t az első paranormális nyomozásukra. Egy igazán félelmetes helyet választott - de vajon mindenki megússza egy darabban? több»

#51872

dokumentum

Egy érdekfeszítő dokumentumfilm arról, hogy az állatok és az élővilág hogyan volt képes alkalmazkodni a civilizáció által változó világunkhoz, legfőképpen a városi környezethez. több»

#51873

dráma

Egy meleg tornatanár apa szeretne lenni, és amikor barátja húga, egy korábban drogfüggő lány megjelenik az életében, úgy érzi, meg is van a megoldás.

A magyar akác
#51875

dokumentum

Ha azt mondjuk, akác, bizonyára sokunk lelki szemei előtt megjelenik ez a ma már hungarikumnak számító fafaj. Talán kellemes élmények is társulnak ehhez a gyönyörűen virágzó, igen... több»

Rendező: Norbert Kiss

Időn túli hangzás
#51876

dokumentum

„Álmodunk egy hangot. Van egy elképzelésünk. A belső hangja minden zenésznek sokkal szebb, mint ami végül megszólal, és ugyanakkor ezt meg is kéne valósítani. Ez volt a vezérfonala... több»

#51877

dokumentum

A hatalmas skandináv vidék mindig is lenyűgözte az embereket. A dokumentumfilm négy gyönyörű skandináv tájra kalauzol el minket. Magasan északon, a svéd Lappföld a hatalmas... több»

#51878

NA Nezouh  (2022)

dráma | háborús

Mutaz még akkor sem hajlandó a bizonytalan menekültéletet választani feleségével, Halával, és lányával, Zeinával, amikor Damaszkuszra bombák hullanak. Dönteniük kell, hogy mennek... több»

Egy keresztre feszítés anatómiája
#51879

dokumentum

A Cambridgeshire Fens területén 2017-be folyó közönséges régészeti ásatás szenzációs felfedezéshez vezetett, megtalálták a római keresztre feszítések legjobb állapotban... több»

Rendező: Adam Luria

Szereplők: Helena Wilson

#51880

dokumentum

Ma szerzetesként a csendet a legnagyobb zaj közepette kell újra és újra megteremteni, a csendben pedig az Istennel való közelség egyszerre lehet kínzó és felszabadító. Ez a magányos... több»