Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
#52961

sci-fi

Hőseinknek együttműködve kell szembenézniük a Xenomorphok támadásával. több»

#52962

horror

Ez a történet megkérdőjelezi az áldozat és a hóhér közötti láthatatlan határt, és azt, hogy hogyan lépik át azt. Egy film a patriarchátus súlyáról és a manicheizmus... több»

#52964

thriller

Katherine büszke anyuka, akinek lánya, Michelle éppen helyet szerzett magának az egyetemi csapatban. Viszont amikor egy tanuló kórházba kerül, nyomozni kezd, hátha többet talál a csapat... több»

Az agy doktora
#52966

dokumentum

Mirosław Ząbek professzor úttörő idegsebész volt. Most ez az áttörést jelentő módszer drámaian átalakítja számos beteg életét. több»

Gorongosa: Az újjászületett édenkert
#52968

dokumentum

Fajgazdagsága és érintetlensége miatt a mozambiki Gorongosa Nemzeti Parkot sokáig ’Afrika édenkertjeként’ is emlegették – egészen addig, amíg a polgárháború és az orvvadászok... több»

Árva
#52969

dráma

Andor 12 éves fiúként éli meg az '56 utáni helyzetet. Fél évvel a forradalom után járunk. Andor reménykedik apja hazatérésében, aki a háború után nem tért haza. Aztán egy napon... több»

#52972

dokumentum

Animációs történelmi dokumentumfilm. A 100. évforduló kapcsán már számos feldolgozás született, de a filmünk az első, ami a Trianoni békeszerződést elsősorban közép–európai... több»

Szereplők: Mucsi Zoltán

#52973

thriller

Connor unalmas élete Marilynnek köszönhetően izgalmas fantáziavilággá változik.

Gordon, Gino és Fred marokkói karácsonya
#52974

dokumentum

Ebben a karácsonyi különkiadásban Gordon, Gino és Fred Marokkóba látogat az ünnepekre, hogy első kézből tapasztalják meg a helyi kultúrát, konyhát és vásároljanak a bazárban.... több»

#52976

dokumentum

A 118 kis szigeten épült Velence a világ egyik legikonikusabb városa. Afféle alvó szépséghez is szokták hasonlítani, mely örök, békés mozdulatlanságban alussza álmát. Ezt az... több»

#52977

NA Stalker  (2022)

thriller

Ebben a feszült hangulatú horrorban Rose Hepburn, a fiatal színésznő visszatér üres szállodájába. Kénytelen a régi teherliftet használni, amely a tizenkettedik emeleten megáll, és... több»

#52978

dokumentum

Szórakoztató dokumentumfilm a Bécsi Állami Operaház 150. évfordulója alkalmából, amelyben a híres és népszerű tenor, Roland Villazón körbevezet bennünket a bécsi Ringstrasse... több»

Rendező: Felix Breisach

Sába királynője
#52980

zenés

Az antik mesék tanúsága szerint Sába királynője fáradhatatlanul kutatta a Bölcsességet, s azért utazott a kor legbölcsebbnek tartott uralkodójához, Salamonhoz, hogy próbára tegye... több»