Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Mitak - A mászóbajnok
#53102

családi | dokumentum

A 10 éves bolgár fiú, Dimitar Rusev, akit csak Mitaknak szólítanak, minden nap egyre nagyobb magasságokat hódít meg. A szófiai Mászóklubba jár edzeni, és edzője szerint képességei... több»

#53104

horror

Egy tinédzser élete drasztikusan megváltozik, amikor John Wayne Gacy, a híres sorozatgyilkos a szomszédjává válik a csendes külvárosban, ahol él. Kíváncsisága sötét titkokhoz és... több»

#53105

dokumentum

Parks hihetetlen története és a történelmi buszbojkotton túli élete, amely feltárja az aktivizmusa mögött álló szándékot, radikális politikáját és bátorságát. több»

#53109

NA Always  (2022)

romantikus

Rendező: Dado C. Lumibao

Szereplők: Kim Chiu, Joko Diaz, Xian Lim

Peru: Áldozatok Chimor királyságban
#53112

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Gyermekek és fiatal lámák százainak a XV. századból származó maradványait találták Peruban - a tudósokból álló csapat vizsgálja az áldozatok körülményeit. több»

#53113

dráma | romantikus | történelmi

A sámánkutató
#53114

dokumentum | rövidfilm

Portréfilm Diószegi Vilmosról, a nemzetközileg is elismert szibériai sámánkutatóról. több»

Rendező: Hoppál Mihály

#53115

dráma | rövidfilm | thriller

Egy sikertelen halászat végén egy kis halászhajó kétségbeesett kapitánya és legénysége végül megegyezik abban, hogy valami kockázatos, de potenciálisan jövedelmező dolgot kell... több»

A romániai zsidók története
#53116

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm a Romániában élő zsidóság történetét tárja fel az első telepesek érkezésétől kezdődően egészen a kommunista berendezkedésig. több»

Rendező: Oana Giurgiu

Abducted off the Street: The Carlesha Gaither Story
#53117

thriller

A philadelphiai ápolónőt, Carlesha Gaithert egy gyilkos elrabolja az utcáról. A nő a túlélésért küzd, és nyomokat hagy hátra, hogy segítse a megmentését. több»

#53119

dráma

A hajléktalan Michèle a repülőtéren él, és a különböző csarnokok között vándorol. Rendszeresen találkozik Théóval, egy fogyatékkal élő fiatal takarítóval. Egy napon Michèle... több»

#53120

vígjáték

Amikor a Lino Vartan otthon – amely árvákat és időseket fogad – egészségügyi okokból kénytelen bezárni, Milannak nincs más választása, mint elfogadni egy dél-franciaországi... több»