Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Jankovicsok (Jankovicsok – egy család története)
#53201

dokumentum

Filmio

Jankovics Marcellről - a neves filmrendezőről, kultúrtörténészről, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett alkotóról - még nem készült olyan film, amely nemcsak az ő életét, hanem... több»

Rendező: Szabó Szonja

Szereplők: Jankovics Marcell

ほかげ
#53202

NA ほかげ  (2023)

akció | dráma | történelmi

#53203

musical

Laura McKenzie és Erik Estrada műsorvezetők – kiegészítve Montel Williams, Dean Cain és más vendégek társaságával – bemutatják az elmúlt évek legjobb pillanatait a hollywoodi... több»

Elveszett magyar filmek
#53204

dokumentum

1957-ben, amikor a magyar filmarchívum létrejött, már 56 év telt el az első magyar film, A táncz bemutatója óta. Több mint fél évszázad termését utólag kellett összegyűjteni. Ez... több»

A törpevíziló-küldetés
#53205

dokumentum

A törpevíziló a természet egyik utolsó nagy titka. Magányos, titokzatos és rendkívül nehéz megtalálni, a tudósok szinte semmit sem tudnak erről a veszélyeztetett állatról a... több»

#53206

NA Fraté  (2022)

vígjáték

Édesapja halála után Dumé azzal szembesül, hogy van egy féltestvére, akivel most meg kell osztania az örökségét. több»

#53207

romantikus

Tanya rendőrségi nyomozó, akinek új társa Ryan. Együtt kell kideríteniük, ki követ el rablásokat karácsony idején, amikor nagy bulikat rendeznek a környéken. Úgy döntenek, friss... több»

#53211

NA Seasons  (2021)

horror

Az ősz kínzás. A tél rémálom. A tavasz színtiszta gonoszság. A nyár gyilkosság. Néha az évszakok semmit nem változnak.

We Live Here: The Midwest
#53212

dokumentum

A film kiemeli az LMBTQI+ családok egyéni tapasztalatait, akik a diszkriminatív törvényekkel és a növekvő ellenségességgel szemben megpróbálnak életet teremteni közösségükben. több»

Rendező: Melinda Maerker

Szereplők: Heather Keeler

#53214

NA Control  (2023)

akció | thriller

A brit belügyminiszter, Stella Simmons egy éjszaka hazafelé tart, miközben viszonyt folytat a miniszterelnökkel. Egy titokzatos férfi távolról eltéríti az önvezető autóját, és... több»

#53217

családi

Gaby Jones divatfotós barátja tanácsára kényszerből szabadságra megy. Végül rádöbben, hogy több is rejlik egy fénykép mögött, amikor találkozik Seannel, a vadvilági fotóssal. több»

Klara and the Sun
#53219

dráma

Klara egy mesterséges barát, akit a magányosság megelőzésére terveztek. Klarát egy anya és egy Josie nevű okos tini vásárolja meg, aki imádja új robottársát, de rejtélyes... több»

Trust Me, I'm a Doctor
#53220

dokumentum

Anna Nicole Smith és orvosa utolsó napjainak krónikája, akit belekevertek a 2007-ben bekövetkezett halálát okozó véletlen túladagolásba. több»

Rendező: Thane Economou

Szereplők: Kal Penn