Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53222

romantikus

Liz hazaköltözik, hogy gondoskodjon az apjáról, akivel már évekkel korábban megszakították a kapcsolatot. Eltökélte, hogy saját lányának a legszebb karácsonyt ajándékozza idén,... több»

#53224

dráma

Vincent egy híres, sikeres vállalkozó. Egy nap egy hegyi úton történt autóbaleset ideiglenesen megszakítja fékevesztett életvitelét. Pierre, aki a modern világtól távol, a fenséges... több»

#53226

romantikus

Egy lakberendezőnek, akinek a karrierje forog kockán, egy váratlan partnerrel kell együtt dolgoznia, hogy egy közelgő karácsonyi gála alkalmából bemutathasson egy házat. több»

#53227

akció | dráma | kaland

#53229

dráma | történelmi

Egy egyszerű katona megpróbál megszabadulni az áruló minisztertől, Qin Huitól, amikor az egy sereget vezet a határhoz, hogy tárgyalásokat folytasson egy dzsürcsi küldöttséggel. több»

The Swallow
#53233

NA The Swallow  (2024)

thriller

Ziggy négy barátjával együtt kempingezni indul egy festői erdőbe. Ám amikor behatolnak egy tiltott területre, hátborzongató rémületet ébresztenek az erdőben... és a föld... több»

The Bluff
#53234

NA The Bluff  (2024)

dráma

Egy karibi nő titkos múltjára derül fény, amikor szigetét gonosz kalózok szállják meg. több»

Rendező: Frank E. Flowers

Szereplők: Priyanka Chopra

#53236

NA God's Time  (2021)

vígjáték

Dev és Luca végigszáguldanak New Yorkon, hogy megállítsák Reginát, aki igazságos küldetésként meg akarja gyilkolni volt barátját. több»

#53237

NA The Fearway  (2023)

horror | sci-fi | thriller

Egy fiatal pár épp az autópályán utazik, amikor egy őrült veszi őket üldözőbe.

#53238

vígjáték

Rendező: Terry Cooper

Szereplők: Emma Stacey, Terry Cooper

#53240

dráma

A távoli jövőben egy hatalmas áradás pusztítja el a civilizációt. Kilenc túlélő a végtelen vízen hánykolódó hajón megpróbálja kialakítani a maguk társadalmát. Amikor azonban... több»

Rendező: Paul Wilmshurst