Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Sunlight
#53221

NA Sunlight  (2024)

dokumentum

Rendező: Bill Webb

#53222

dráma | thriller

A történet Anne-t, a briliáns ügyvédnőt követi, aki férjével, Pierre-rel és lányaikkal él. Anne fokozatosan szenvedélyes kapcsolatba kerül Theóval, Pierre előző házasságából... több»

#53223

dokumentum

Tíz évvel azt követően, hogy a dokumentumfilmben szereplő városok elnyerték a legveszélyesebb városok címét az egy főre eső gyilkosságok kiugróan magas számával, újra... több»

Veréb a fecskefészekben – Úzvölgye 1916-2022
#53225

dokumentum

Az erdélyi és a magyarországi köztudatba 2019. júniusa óta bekerült az úzvölgyi események fogalma. De sajnos azt tapasztaltuk, hogy az emberek nagy része csak felületesen ismeri magát... több»

#53226

dráma

Lili és Simon szeretik egymást, de nem élnek együtt. Abel, szerelmük gyermeke két ház között ingázik. Egy nap az élet megkérdőjelezi az életvitelüket... Vajon szerethetik-e egymást... több»

#53227

dráma | romantikus

Rose Newell, a virág rajongó lakberendezéssel foglalkozik Los Angeles-ben. Haza kell térnie szüleihez akik a Newell Farms tulipánföld tulajdonosai. A családnak szüksége van lányuk... több»

#53228

dráma | rövidfilm | western

Huszonöt év után Silva átlovagol a sivatagon, hogy meglátogassa barátját, Jake seriffet. Megünneplik a találkozást, de másnap reggel Jake közli vele, hogy utazásának oka nem az, hogy... több»

#53232

vígjáték

Egy erdélyi falucskában úgy tartják, ha a gyapjú napján megcsókolsz valakit, az illetővel összeházasodtok. Egy őrült menyasszony története, aki túlságosan komolyan vette a legendát. több»

#53233

NA Mothman  (2022)

horror | misztikus | thriller

Amanda és barátja, Tim elindultak, hogy fényt derítsenek Amanda bátyjának eltűnésére. Rövidesen olyan titkokra bukkannak, amelyek elvezetik őket ahhoz a borzalomhoz, amellyel a bátyj... több»

Végzetes farkastámadás
#53238

dokumentum

2009 októberében megdöbbentő hír járta be a világsajtót: Egy kanadai nemzeti parkban prérifarkasok támadtak egy magányosan túrázó fiatal folk énekesnőre, aki belehalt... több»

#53239

dráma

Egy tinédzser lány csatlakozik egy szabadszellemű tánccsoporthoz, amely örökre megváltoztathatja az életét. több»