Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Pukk ürge és családja
#53241

dokumentum

Ez a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló tanulságos szlovák ismeretterjesztő film játékos és szórakoztató módon hozza közelebb a közönséges ürgék életét a... több»

#53242

dráma

Kerstin, Juliane édesanyja nagyon beteg, és egy idősek otthonában él. Az asszony szeretne nyugodtan meghalni, ezért felhagy az ivással és az evéssel, Juliane tehetetlennek érzi magát,... több»

Imák, apokrif mámorok
#53243

dokumentum

Erdélyi Zsuzsa archaikus imádság gyűjtése. Erdélyi Zsuzsanna néprajzkutató gyermekkorában sokszor hallotta édesanyjától a következő mondatokat: „Nem azért vagy fiam a világon,... több»

Rendező: Halmy György

#53244

dokumentum | zenés

Nadia Ghulam író és aktivista Kabulban született. Életét, mint oly sok afgán nőét, a véres polgárháború és a most ismét hatalmon lévő tálib rezsim következményei jellemzik. Az... több»

#53245

valóságshow

Az évek során Jamie Oliver karácsonykor már sokféleképpen kísérletezett a klasszikusok elkészítésével. Idén azonban a legtutibb receptjeit mutatja be: láthatjuk, hogy milyen... több»

Rendező: Jamie Hammick

Emmausz-járás Bólyban
#53246

dokumentum

A bibliai történet szerint Jézus keresztre feszítését követően két tanítványa Emmauszba indult. Útközben egy idegen csatlakozott hozzájuk, ám ők nem ismerték meg. Beszélgettek... több»

A jégkorszak visszhangjai
#53248

dokumentum

Németország délkeleti részén magasodik a Watzmann-hegy. A hegyvonulat és a környező csúcsok sziklaóriásokként vigyázzák az alattuk elterülő vadregényes tájat, amely féltékenyen... több»

Rendező: Jan Haft

The Hillsdale Adoption Scam
#53249

dráma

Bethany és Terrence egy házaspár, akik küszködnek azért, hogy több gyermeket vállaljanak. Amikor egy terhes idegen jelentkezik segítségért, Bethany ezt lehetőségnek látja, de a... több»

Kiállítások a nagyvilágból: A magasztalt és elmarasztalt Renoir
#53250

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Albert Barnes kémikus és műgyűjtő, Renoir művészetének rmegszállottja volt. Ő volt a kedvenc festője. 181 alkotását gyűjtötte össze, és ezzel az övé lett a világ legnagyobb... több»

Rendező: Phil Grabsky

#53251

dokumentum

A film amerikai zöldsapkások és az általuk kiképzett afgán tisztek bensőséges kapcsolatán keresztül meséli el a 20 éves afganisztáni háború utolsó hónapjainak történetét.

Rendező: Matthew Heineman

#53252

romantikus | vígjáték

Amikor Whitney édesapja megsérül, hazatér, hogy segítsen a pénzügyileg nehéz helyzetben lévő családi golfpálya működtetésében. Ott találkozik Austinnal, a jóképű... több»

Returns
#53253

NA Returns  (2022)

thriller

Rendező: George Ratliff

Szereplők: Emma Roberts, Melissa Leo

#53254

NA El Muerto  (2024)

akció | kaland | sci-fi

Rendező: Jonás Cuarón

Szereplők: Bad Bunny

#53255

dokumentum

Milyen most magyarnak lenni Kárpátalján? Milyen az ukrán magyar viszony? Hogy látják a helyzetet a szakértők és hogy a mindennapi emberek? Milyen az élet a magyarság központjának... több»

Rendező: Zámborszki Ákos

#53259

rövidfilm | vígjáték

David és Sara új matracot készül vásárolni, ez azonban igazán próbára teszi majd kapcsolatukat.

#53260

dráma | krimi | western

Egy csődhöz közelítő kisvárosi templom papja megkeres egy hírhedt bankrablót, hogy segítsen neki végrehajtani egy bankrablást. több»