Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53221

dokumentum | háborús

Harisnyás Pippi – Pippi az Északi-sarkon
#53222

animáció

Harisnyás Pippi újabb kalandokba keveredik. Barátaival és édesapjával hajóútra kelnek az Északi-sarkra. Meglepve tapasztalják, hogy az eszkimók lakta falu teljesen kihalt, ezért... több»

Trianon az irodalomban
#53223

Trianoni versösszeállítás Kosztolányi Dezső, Babits Mihály és Karinthy Frigyes műveiből. több»

Rendező: Nagy Anikó-Mária

#53224

dokumentum

Gustav Stickley, amerikai bútortervező és építész felemelkedésének és bukásának története.

Rendező: Herb Stratford

#53227

vígjáték

Bruno Aleixo karácsony előtt egy héttel balesetet szenved, és kómába esik. Az orvosok azonban egybehangzóan állítják: a kómás állapotnak nem tudnak fiziológiai okot adni, így arra... több»

#53228

dokumentum

A filmalkotók teremtéselméletében a természet nyers erői találkoznak Izland nyugati fjordjainál, és egy elvisznek minket a gravitáció és ritmus csillagközi születésétől az emberi... több»

Rendező: Ben Sturgulewski

Püspökök a Néphadseregben
#53230

dokumentum

A szocialista Magyarország Néphadseregében 1976-ig 24 hónap, vagyis két év volt a minden férfire kötelező szolgálati idő. Aki csak tehette, felmentette magát, vagy a sorozás előtt,... több»

Rendező: Barlay Tamás

#53233

zenés

Eric Clapton, a 152 éve működő londoni Royal Albert Hall gyakori fellépője, 1964 óta több mint 200 fellépéssel tisztelte meg a helyszínt. 1990 és '91 folyamán 24 koncerttel... több»

Túlélés a vad északon
#53234

dokumentum

Az Északi-sark kanadai területeiről és a tundrától eljutunk a partvidékig és a roppant erdőkig; bemutatjuk az állatok túlélési módjait, ahogy megragadják az élet és halál... több»

#53235

thriller

Olivia és barátai nyaralni mennek. Miután Olivia a vőlegénye temetése után felvágott csuklóval majdnem megfulladt a fürdőkádban, a barátai arra gyanakodnak, hogy öngyilkos akart... több»

#53236

NA Benzingőz  (2022)

rövidfilm | vígjáték

HBO Max

Egy félresikerült rablás után a benzinkút tulajdonosának döntenie kell: megvédje ostoba alkalmazottját, vagy átadja őt Ballybeg legveszélyesebb emberének. több»

Az utolsó nomádok – A Himaláján át
#53238

dokumentum

Dolpo az egyik legmagasabban fekvő lakott terület a világon. A Himalája hegyei között lakó nomád családok minden ősszel útra kelnek jak-csordáikkal és dél felé vonulnak, hogy... több»

#53240

dokumentum

A férfit, mint vadászt sokáig a fő családfenntartónak tartották, és egészen az emberi történelem kezdetétől a társadalom tetejére helyezték - tévesen, mondja ma sok kutató. több»