Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53261

dokumentum

Nővére eltűnése után egy testvér elhatározza, hogy bármi áron kideríti az igazságot. több»

#53263

NA Tantura  (2022)

Az 1948-as háborúban palesztin falvak százai néptelenedtek el. Az izraeliek az 1948-as konfliktust függetlenségi háborúnak nevezik, de a palesztinok "nakba"-nak, katasztrófának hívják.... több»

Rendező: Alon Schwarz

#53264

NA DarkGame  (2024)

horror | thriller

Egy elszánt nyomozó versenyt fut az idővel, hogy megállítsa a dark weben, az internet sötét bugyraiban zajló perverz vetélkedőt, ahol a foglyoknak az életükért kell versenyezniük. több»

#53268

akció

Rendező: Puri Jagannath

Szereplők: Ram Pothineni

#53271

Angeliki megpróbál lakást venni Bécsben Carmen barátnője segítségével, aki egyébként lakberendező, de úgy tűnik, hogy Carmen minden javaslatában talál valami hibát, amely igencsak... több»

#53273

NA Murder City  (2023)

krimi | thriller

Egy kegyvesztett volt detroiti zsarut arra kényszerítenek, hogy egy női kábítószer-kereskedőnek dolgozzon, hogy kifizesse apja adósságát és megvédje családját.   több»

#53275

dráma

Egy majdnem végzetes autóbaleset után a népszerű középiskolás lány elveszíti emlékeit, és kap egy második esélyt, hogy jelentőségteljes életet éljen. több»

#53277

dráma | romantikus

Yoshio egy férfi, aki a városi vízügynél dolgozik és az édesanyjával él. Rendszeresen meglátogatja a sado-mazo szakértőjét, Mihót, de még mindig nem tudja elfelejteni a legendás... több»