Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53201

dráma

Amikor egy kétes szándékú álarcos férfi elrabol egy drogfüggő punkénekest, az rendőrségi nyomozást és médiacirkuszt indít el. több»

#53204

dokumentum

Abu Zubaydah története, aki a CIA első olyan fogvatartottja volt, akit erős gyanúk szerint kínzásnak vetett alá a szervezet.

Wish You Were Here
#53205

romantikus

Charlotte a szikrát keresve egy pörgős, romantikus éjszakát él át. Egy Adam nevű férfival képzeli el a jövőjét, aki kísérti őt. Amikor betegen találja a férfit, vele tölti... több»

#53207

romantikus

Sam belsőépítészként dolgozik, és az ünnepekre hazalátogat, hogy segítsen egy szálló felújításában. Az új munkaadója Coop, amivel csak egyetlen probléma van - a férfi már... több»

#53208

horror | kaland

Art és néhány barátja egy sötét hollywoodi mágia által beborított helyre kerülnek. Találkoznak Oswald életre kelt rajzfilmnyulával, és össze kell fogniuk, hogy megszökjenek... több»

#53209

NA Matriarch  (2021)

dráma

Christine egy éjszaka rájön, hogy a barátja, Brad alkohol- és drogproblémái tönkretették a családi életüket, ezért az egyetlen megoldás az marad a számára, ha a gyerekével együtt... több»

#53211

dokumentum

Melyik állat harapása a legerősebb a világon? Az oroszláné? A krokodilé? Netán a cápáé? Az izgalmas film valósághű számítógépes grafikák segítségével a legrettegettebb... több»

#53212

akció

A Földön elpusztult az élet, csupán egyetlen ember maradt meg. A film ennek az embernek a személyes pusztulását mondja el.

#53213

NA Ananda  (2024)

horror

The Things They Carried
#53216

háborús

A film cselekményének középpontjában egy fiatal katona áll majd, aki harcok során szembesül mindazzal a pusztítással és fájdalommal, amelyet a háború okoz az embereknek, miközben... több»

#53217

akció | dráma | kaland

#53218

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

A Magyarok ősei még a sztyeppét járták, mikor ezzel a csodálatos vadfajjal szoros kapcsolatba került népünk. Ha megismerjük történelmi szerepét, rejtett életét ennek a gyönyörű... több»

#53219

dráma

Iman és családja Iránba menekül, majd Észak-Svédországban köt ki. Iman továbbra is családfő marad, de megszegi a feleségének tett ígéretét, és csatlakozik a helyi... több»

#53220

dráma | horror | romantikus