Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
#53282

NA Irati  (2022)

kaland

Iratit egy fiatal lány, aki keresztény és muszlim harcosok egy csoportját kíséri végig egy utazáson egy ősi mitológiai világban, ahol minden létezik, aminek neve van, hogy... több»

#53284

dokumentum

A film megünnepli, hogy mit jelent írnek lenni: hírességek és politikusok mutatják be a Smaragd-szigetet, és felfedezik Írország legszebb látnivalóit és híres exportcikkeit, köztük... több»

#53285

NA Murder City  (2023)

krimi | thriller

Egy kegyvesztett volt detroiti zsarut arra kényszerítenek, hogy egy női kábítószer-kereskedőnek dolgozzon, hogy kifizesse apja adósságát és megvédje családját.   több»

#53288

NA Stormy  (2024)

dokumentum

Stormy Daniels megosztja az amerikai történelem részévé vált eseményeket a világgal. A film a függöny mögé vezeti a nézőket, ahogyan Stormy anyaként, művészként és ügyvédként... több»

Rendező: Sarah Gibson

Szereplők: Stormy Daniels

#53289

NA Ste. Anne  (2021)

dráma

Egy nő visszatér szülővárosába, ahol a bátyja a feleségével együtt neveli az ő gyerekét. több»

#53290

családi

Dolly Parton szeretné a kimerült világ lelkét felemelni az egyedülálló "hegyi varázslat" megosztásával. A zűrzavaron keresztül Dolly a Három Bölcs Hegyi Férfi titokzatos... több»

#53291

dráma | kaland | vígjáték

Egy csoport diák az erdőben reked egy katasztrofális verseny után. Miközben elvesznek, elrejtett pénzre bukkannak. Egy kíméletlen temetkezési vállalkozó és egy emberrabló közötti... több»

#53293

dokumentum

Kölnben, a német metropoliszban meglepően sok állatfaj talál otthonra. Az emberkéz alkotta terepen megtalálják a maguk szikláit és odúit, ahová behúzódhatnak, és ahol nevelhetik... több»

Roosevelt
#53295

NA Roosevelt  (2023)

dráma | életrajzi | történelmi

Rendező: Martin Scorsese

Szereplők: Leonardo DiCaprio

#53298

romantikus | vígjáték

Egy szeretett régi szomszéd halála újra összehozza a hat barátot egy ünnepi kincsvadászatra, ahol a szikrák újra felcsapnak a márkastratéga Austin és egykori legjobb barátja, Everett... több»

Képbe szőtt hitvallások
#53299

dokumentum

A műsor Polgár Rózsa textilművész alkotásról, munkásságáról és hitéről szóló gondolatait dokumentálja. több»