Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53622

dokumentum

Jeff Bezos milliárdos vállalkozó űrrepülésének részletes története: a technológia fejlesztésétől a Blue Origin rakéta első emberes repüléséig. több»

Amazónia elveszett világa
#53623

dokumentum

Amerika az egyik olyan földrész a világon, amely otthont adott a történelem több rejtélyes és ikonikus civilizációjának, mint például a perui inkák és a mexikói aztékok. Az... több»

#53624

sci-fi

Egy tragikus végkimenetelű világháború után gyerekek egy csoportja próbál a túlélés érdekében egy elhagyatott erdő mélyén menedéket találni. Ott azonban szörnyű dolgokra utaló... több»

#53626

dokumentum

A fesztivál kiemelt célcsoportja a családok és a gyerekek, akiket az alkotók, a kiállítók, partnereink minden évben olyan programokkal várnak, ami bevonja őket a közös gondolkodásba,... több»

Az ebolától a koronavírusig
#53628

dokumentum

Míg 2014-ben az ebola terjedésétől rettegett a világ, jelenleg a koronavírussal harcolnak az orvosok és a virológusok. Melyek a két kór hasonlóságai és különbségei, és milyen... több»

#53631

családi | vígjáték

Az ünnepi időszak beindulni látszik, amikor Emma rájön, hogy a szálló, ahol a karácsonyait töltötte családjával, átalakításra kerül. több»

#53632

dokumentum

Havasi Balázs Nagykoncert 2020. több»

#53635

dokumentum

A legfontosabb és leghíresebb alagutak érdekfeszítő történetét bemutató dokumentumfilm. több»

#53636

NA Red Rain  (2023)

dráma | krimi | thriller

Rendező: Thomas Elliott

#53637

NA Perifèria  (2020)

dokumentum

Xavier Walls volt az az építész, aki Santa Coloma elpusztult elővárosát újraépítette, miután a Franco-rezsim során rossz állapotba került. Xavier egy terrorszervezet áldozata lett,... több»

#53638

dokumentum

Jakab Antal püspök életútja A Küzdve és bízva – Jakab Antal püspök életútja című alkotás a néhai főpásztor viszontagságos, küzdelmes életének és figyelemre méltó... több»

Rendező: Csúcs Mária

Európa folyói
#53640

dokumentum

A sorozat Európa három legfontosabb, nagy történelmű és sok kulturális jelentést hordozó folyóját, környékét és a hozzájuk kapcsolódó hagyományokat tárja fel. több»