Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
Hun utódok
#53782

NA Hun utódok  (2023)

dokumentum

Ismeretterjesztő film a hun-magyar-mongol rokonságról, közös múltról - régészeti leletekkel, szakértők bevonásával igyekszik feltárni a közös múltat, dramatizált, kosztümös... több»

#53783

dokumentum | életrajzi

Portréfilm a költő, író, műfordító Lackfi Jánosról. több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

Hitler: a bukáshoz vezető hibák
#53785

dokumentum

1945 áprilisában, amikor kelet felől sebesen közeleg Sztálin Vörös Hadserege, nyugatról pedig Franciaországon és Belgiumon át a szövetséges erők, Adolf Hitler a bunkerében várja... több»

#53786

dokumentum

Netflix

Ismerje meg Afrikát egy olyan természetfotós szemével, akit mindig is lenyűgözött e különleges kontinens egyedülálló hangulata. Az Afrika utáni vágyakozás egy történet az afrikai... több»

#53790

családi | dráma | romantikus

Egy család szembenéz a magánnyal és a hit elvesztésével, viszont Mrs. Miracle érkezésével megújul a karácsony szelleme, és megtapasztalják, milyen az igazi ünnep. több»

#53791

rövidfilm | thriller

Két nyomozó egy emberrablási ügyben nyomoz Vácon. Egyiküket könyörtelenül üldözi egy rosszindulatú sötét alak, aki semmitől sem riad vissza, hogy aláássa az ügyet és az ő... több»

#53792

dráma

A hatvanas éveiben járó France egyedül él középosztálybeli lakásában, Párizs keleti részén. Amikor a rádióban hall egy egyesületről, amely hajléktalan menekültek és befogadóik... több»

A vulkánok bolygója
#53793

dokumentum

Több ezer vulkánnal osztozunk a bolygónkon. A Földön naponta körülbelül 30 vulkánkitörésre kerül sor. E film a bolygó néhány legaktívabb vulkánját mutatja be: a hawaii Kilauea... több»

Rendező: Alex Ranken

#53794

NA New Moon  (2022)

animáció | rövidfilm

A fiatal Jay Jay és édesanyja, Edie fantáziadús szürrealista utazása, amint belvárosi álmaikat megvilágítja az újhold egy nyugat-philadelphiai hátsó udvarban.

#53796

NA Kis édesek  (2021)

dokumentum

A film egy államhatár két ellentétes oldalán fekvő város konfliktusait mutatja be. A Utah állambeli Hildale és az arizonai Colorado City területét az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus... több»

Rendező: Don Argott

#53798

romantikus

Brooke Írországba utazik az ünnepekre, hogy gyökerei után kutasson. A látogatása során találkozik Aidennel, Glaslough grófjával, aki összekeveri egy buliszervezővel - így Brooke azt... több»

Color Your Hurt
#53799

dráma

Egy fiatal meleg férfi életét és küzdelmeit követhetjük, aki a bibliai környezetben nő fel. több»

Rendező: Bella Thorne

#53800

NA The Sister  (2021)

dráma | horror

Nathan már majdnem tíz éve boldog és odaadó házasságban él, amikor feltűnik Bob, egy nem kívánatos alak a múltból. A hírek, amiket hoz, meglepőek, és rossz döntések sorozatát... több»

Rendező: Dylan Butler