Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53981

dokumentum | rövidfilm

Miközben az amerikaiak a karácsonyi szezonra készülve a bevásárlóközpontok felé veszik az irányt, egy kísérteties árnyék azzal fenyeget, hogy kibontja az ünnep igazi szellemét, és... több»

Rendező: Avi Weider

#53982

dokumentum

Liam Gallagher visszatér az Oasis meghatározó előadásának helyszínére, új interjúkkal, kulisszák mögötti és koncertfelvételekkel, amelyeket több mint 20 kameraállásból... több»

#53983

dokumentum

Jessea Lu szabadesés-bajnok majdnem meghalt világrekordkísérlete közben. Ebben a dokumentumfilmben újra felkeresi a halálközeli halála helyszínét, szembenéz a múltbéli traumákkal,... több»

Rendező: Yuqi Kang

Szereplők: Jessea Lu

#53985

életrajzi

A fiatalon örökbe fogadott Keyshia Cole nehéz gyermekkorát leküzdve követi álmát, hogy énekesnő legyen. Ahogy a csillaga kezd felemelkedni, Keyshia újra találkozik két nővérével,... több»

Sew Torn
#53986

NA Sew Torn  (2024)

thriller

Egy varrónő belegabalyodik saját történetének szálaiba, miután ellop egy aktatáskát egy rosszul sikerült drogügyletből. Az egyre bonyolultabb macska-egér játékban a különböző... több»

#53987

dokumentum

Kölnben, a német metropoliszban meglepően sok állatfaj talál otthonra. Az emberkéz alkotta terepen megtalálják a maguk szikláit és odúit, ahová behúzódhatnak, és ahol nevelhetik... több»

Fülöp herceg - Szolgálatban egy életen át
#53988

dokumentum | történelmi

Fülöp herceget kissé nyers modoráról és csípős humorérzékéről ismerték leginkább. Hűségesen szolgálta és támogatta feleségét, II. Erzsébet királynőt. Házasságuk a... több»

Rendező: Jordan Hill

#53989

akció | sci-fi

Miután egy kutatóhajó segélykérő jelzése eljut a Földre, az amerikak mentőűrhajót küldenek a Szaturnusz egyik holdjára, a Pandorára. Amikor azonban megpróbálnak leszállni,... több»

#53990

dokumentum

Netflix

Milyen érzés lehet víz nélkül élni? Peru burjánzó fővárosában, Limában ez a mindennapi valóság 1,5 millió gyermek és felnőtt számára, akik akár egy heti fizetésüket is... több»

Rendező: Sam Kingsley, Henry Richards

Szereplők: Sam Kingsley

#53991

Egy férfi két év után kiszabadul a börtönből, azonban a kisstílű csaló öccse folyamatosan bajt kever, ami újabb nehézségekhez vezet.

Jelenlét aranyban − Horváth Márton üvegei
#53993

dokumentum

Portréfilmünkben Horváth Márton üvegművész beszél életéről, munkáiról, miközben láthatjuk őt a bárdibükki üvegművészeti alkotótelep üvegfúvó kemencéi előtt munka közben... több»

Rendező: B. Farkas Tamás

#53998

dráma | krimi | thriller

Négy idegent meghívnak egy távoli kastélyba, ahol kiderül, hogy múltbéli botrányaik miatt zsarolják őket.