Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Sokszínű Betlehem
#54002

dokumentum

Határokon belül és a szlovákiai magyarlakta Jánokon a még élő betlehemezés és csillagozás szokásaival ismerkedhetünk meg közelebbről. több»

Rendező: Wiegmann Alfréd

Szereplők: Hevér Zoltán

#54004

thriller

Holly Powell sikeres ügyész, aki egy prominens, de korrupt bírót ültetett le. Miután megjelenik egy True Crime show-ban, hogy megvitassa az ügyet, Holly életét és üzletét felforgatja... több»

#54005

NA Sileo  (2023)

animáció | rövidfilm | sci-fi

Miután évekig dolgozott egy gyárban, és apránként javították és helyettesítették, egy robot rájön, hogy nem akarja elveszíteni az identitását, és elindul, hogy megtalálja a... több»

Rendező: Demeter Lóránt

Wariaci
#54006

NA Wariaci  (2023)

dráma | krimi

Rendező: Jan Jakub Kolski

#54008

dokumentum

A filmkészítő édesanyja rejtélyes demenciájának krónikája. Válaszokat keres a betegség hátterében, és rájön, hogy az évtizedekkel korábbi életmód és táplálkozási szokások... több»

#54010

dráma

A második világháború utóhatásai. Egy dél-olaszországi faluban egy egyedülálló anya összebarátkozik a helyi homoszexuális esküvőszervezővel. A férfi révén megismerkedik a... több»

Last
#54011

NA Last  (2023)

horror

The Inspector
#54012

fantasy | misztikus | vígjáték

#54013

rövidfilm

A 15 éves Florian meggyőződése, hogy a tűz segítségével kommunikálhat a halottakkal. A falubeliek emiatt szörnyetegnek tekintik őt, a fiú pedig hamarosan csakugyan azzá is válik.