Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53981

dráma

Egy 12 éves kutya elpusztul, de nem akarja elfelejteni a gazdáit, ezért visszatér a kutyamennyországból.

#53982

romantikus

Létezik egy kávézó, ami arról híres, hogy ott mindenkire rátalál a szerelem. Amikor egy híresség a kávézóban kéri meg szerelme kezét, de kikosarazzák, a tulajdonosnak cselekednie... több»

#53983

dráma

Rennes városa napjainkban. Saïd még mindig a szüleivel él. Titkos viszonyt folytat Vincenttel. Mivel képtelen szembenézni a családjával, beleegyezik egy elrendezett házasságba... több»

#53989

dráma

Az igaz történeten alapuló film főszereplője, Karen felügyelő elhatározza, hogy visszahoz egy 16 éves lányt az édesanyjához, miután a tinédzser elszökik egy buliba, és nem jön haza. több»

#53990

dokumentum

A dokumentumfilm az emberek vándorlására és az egyenlőtlenségekre hívja fel a figyelmet egy új szemszögből. Megbízható információk és megfigyelések alapján bemutatja, hogyan... több»

Rendező: Andrés Bronnimann

#53993

NA Werewolves  (2024)

akció | horror | thriller

Két tudós megpróbál megállítani egy mutációt, amely az embereket vérfarkassá változtatja, miután egy évvel korábban egy szuperhold megérintette őket. több»

#53994

NA Field Day  (2023)

vígjáték

Jen megtalálja a szerelmet, amikor csatlakozik az iskolai szülői tanári szervezethez, miután visszaköltözik elhunyt férje szülővárosába. több»

#53997

NA Vindicta  (2023)

horror

Amikor a várost egy szadista sorozatgyilkos terrorizálja, egy tapasztalt nyomozó és egy újonnan felvett mentős felfedezik, hogy a vérontás megállításának kulcsa saját kísértő... több»

#53998

NA WeRiseUP  (2019)

dokumentum

Egy olyan világban élünk, amely tele van fájdalommal, miközben megfeledkezünk arról, hogy a jövőt már nem csak magunk számára kell biztosítanunk.

#53999

NA Helen  (2024)

horror

Rendező: Christopher LaVoie

Szereplők: Cheryl De Marco