Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53964

dokumentum

Lehet, hogy a csillagászat nagy rejtélyei végre megoldódnak? A 2022 nyarán munkába állt, a kozmosz valószínűtlenül távoli tájaira is ellátó James Webb űrtávcső segítségével... több»

#53966

dokumentum

A Minnesota Mean egy évadon keresztül követi a Minnesota RollerGirls tagjait, akik az élet, a barátság és a görkoris derbi között egyensúlyoznak. több»

Rendező: Dawn Mikkelson

Tutanhamon sírjának feltárása − a 100. évforduló
#53967

dokumentum

Zahi Hawass, Egyiptom legkiemelkedőbb régésze Tutanhamon utolsó nagy rejtélyeit próbálja megoldani, miközben felfedi a sír felfedezésével kapcsolatos titkokat. több»

#53969

dráma | rövidfilm

Miután Deni hazatér a börtönből, szélhámos mostohaapja vidékre küldi, hogy elcsábítson egy lányt a nevelőotthonból. több»

#53971

dokumentum

A Havana Libre című dokumentumfilm a kubai szörfözés legitimálására tett erőfeszítéseket követi nyomon, és bemutatja azt a rendíthetetlen szenvedélyt, amely minden nehézség... több»

Rendező: Corey McLean

#53972

NA Rowdy  (2022)

dokumentum

Minden idők egyik legnagyobb visszatérésének története. Kyle Busch szembesül fizikai korlátaival, amikor 2015-ben karrierje végét jelentő balesetet szenvedett, majd megtalálta az utat... több»

#53973

dráma | rövidfilm | thriller

Egy sikertelen halászat végén egy kis halászhajó kétségbeesett kapitánya és legénysége végül megegyezik abban, hogy valami kockázatos, de potenciálisan jövedelmező dolgot kell... több»

Megörökölt gyalázat
#53974

dokumentum

Az Elhallgatott gyalázat című film, amely a szovjet katonák magyar nőkkel szembeni brutalitásáról szól, folytatásaként készült el a Megörökölt gyalázat. Pintér Jolán, a Gulág... több»

#53976

dokumentum

Dr. Zeb Hogan, a kaliforniai Davis Egyetem kutatója Ázsia legfontosabb folyóit és tavait átkutatva a közelmúltban arra a következtetésre jutott, hogy a Föld legnagyobb édesvízi halfaja... több»

Szereplők: Zeb Hogan

#53977

Herczeg Ferenc: Déryné ifjasszony című drámájának Nemzeti Színházbeli előadásából készült Vidnyánszky Attila rendezésében a tévéfilm. A történet az 1830-as években... több»

#53979

NA Lola  (2024)

dráma

A 2002-ben, Közép-Amerikában játszódó Lola a tizenkilenc éves Lola James (Peltz Beckham) körül forog, aki kétségbeesetten dolgozik azon, hogy elég pénzt gyűjtsön ahhoz, hogy... több»