Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54023

dokumentum

Lehet, hogy a csillagászat nagy rejtélyei végre megoldódnak? A 2022 nyarán munkába állt, a kozmosz valószínűtlenül távoli tájaira is ellátó James Webb űrtávcső segítségével... több»

Confessions of a Cam Girl
#54024

dráma

A 18 éves divatrajongó Kristen azt tervezi, hogy kihagyja a főiskolát, hogy divatiskolába járhasson, csakhogy a munkásosztálybeli szülei nem hajlandóak fizetni érte. Miután titokban... több»

Tutanhamon sírjának feltárása − a 100. évforduló
#54025

dokumentum

Zahi Hawass, Egyiptom legkiemelkedőbb régésze Tutanhamon utolsó nagy rejtélyeit próbálja megoldani, miközben felfedi a sír felfedezésével kapcsolatos titkokat. több»

#54027

vígjáték

Manuela és José örömmel gondoskodnak az unokáikról, de egy kicsit elegük van abból, hogy nincs idejük saját magukra. több»

Mete Miedo
#54028

NA Mete Miedo  (2022)

horror | misztikus | thriller

#54029

akció | kaland

Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg, Zöld Lámpás és Vixen a Remnant különös világába kerülnek, ahol tinédzserekké változnak. Eközben a Remnant hőseinek, Rubynak, Weissnek,... több»

#54031

NA Rowdy  (2022)

dokumentum

Minden idők egyik legnagyobb visszatérésének története. Kyle Busch szembesül fizikai korlátaival, amikor 2015-ben karrierje végét jelentő balesetet szenvedett, majd megtalálta az utat... több»

Megörökölt gyalázat
#54032

dokumentum

Az Elhallgatott gyalázat című film, amely a szovjet katonák magyar nőkkel szembeni brutalitásáról szól, folytatásaként készült el a Megörökölt gyalázat. Pintér Jolán, a Gulág... több»

#54034

vígjáték

Jimmy O. Yang első globális stand-up különkiadása. A humorista különböző témákat boncolgat, többek között a szerelmi kommunikációt, a lúzer barátokat és az ázsiai szüleivel... több»

Szereplők: Jimmy O. Yang

#54035

Herczeg Ferenc: Déryné ifjasszony című drámájának Nemzeti Színházbeli előadásából készült Vidnyánszky Attila rendezésében a tévéfilm. A történet az 1830-as években... több»

#54038

életrajzi | történelmi

Rendező: David Shafei

Szereplők: The Gecko

#54039

dráma

Adam, egy 14 éves fiú keresztülutazik az országon, hogy találkozzon egy sor olyan férfival, akik közül valamelyik az apja lehet, miután talál egy levelet egy név- és címlistával. több»

The Resurrection of Charles Manson
#54040

horror | thriller

Miközben egy házaspár egy Airbnb-s lakásban egy Charles Manson-filmet szerkeszt, a film sötét eseményei egy rejtélyes vezető titokzatos cselekedeteiben kezdenek valóra válni. több»