Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#54224

Angeliki megpróbál lakást venni Bécsben Carmen barátnője segítségével, aki egyébként lakberendező, de úgy tűnik, hogy Carmen minden javaslatában talál valami hibát, amely igencsak... több»

The Bite
#54225

NA The Bite  (2021)

horror

Egy újabb film a COVID járvány kitöréséről és lefolyásáról, viszont egy kisebb csavarra is számíthatunk. Ebben az alternatív valóságban a koronavírus zombikká változtatja az... több»

#54228

dráma | romantikus

Yoshio egy férfi, aki a városi vízügynél dolgozik és az édesanyjával él. Rendszeresen meglátogatja a sado-mazo szakértőjét, Mihót, de még mindig nem tudja elfelejteni a legendás... több»

Az utolsó viking csata Skóciában
#54230

dokumentum

A tengeri régész, Jon Henderson professzor újra felfedezi a vikingek utolsó napjainak hihetetlen történetét. több»

#54232

családi | fantasy | vígjáték

Egy furcsa mágus megbízza Aladdint, hogy szerezzen meg egy lámpást. Amikor Aladdin rájön, hogy abban egy dzsinn lakozik, nem akarja a lámpást odaadni a mágusnak, aki viszont bosszúra... több»

#54233

dokumentum

Dave Stevens megalkotta a Rocketeer című filmet, és újra megismertette a világgal az 50-es évek pin-up modelljét, Bettie Page-et. Miközben a képregény- és illusztrációs művészetben... több»

#54234

Jean, a rövid ideje különélő apa egyik válságot éli át a másik után, de élete akár meg is változhat, mert biztos benne, hogy fia, a tízéves Loulou csodákat művel, és egy kis... több»

#54235

családi | dráma | romantikus

Egy angyal segítségével Mercedes Wrightnak, a gyorsan beszélő, népszerű párkapcsolati terapeutának, akinek mindenre van válasza, ha arról van szó, hogy mindenki más házasságát... több»

#54236

dokumentum

Elmélyülés a Sable-sziget gazdag tájaiban és Zoe Lucas, a természet- és környezetvédő életébe, aki több mint 40 éve él ezen a kis félreeső szigeten.

Rendező: Jacquelyn Mills