Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54501

dokumentum

Ausztrália a Föld legszárazabb lakott kontinense. Állatvilága hosszú és lenyűgöző túléléstörténettel rendelkezik. Amint a 2019-es tragikus bozóttűzek sora megmutatta, az... több»

#54502

NA Ustyrlig  (2022)

dráma

Az 1930-as évek Dániájában egy tinédzsert intézetbe kényszerítenek, hogy lázadó viselkedését kezeljék. több»

#54505

dokumentum

A dokumentumfilm öt apáca mindennapjait mutatja be, akik a szigorú vallásos élet mellett igyekeznek megélni a mindennapok örömeit. több»

Rendező: Gazsó Orsolya

#54506

horror

Aj szülei haláláról kezd álmodni. Úgy dönt, hogy bátyja családja kíséretében visszamegy arra a helyre, ahol meggyilkolták őket. De a legenda szerint valami titokzatos kóborol... több»

#54507

thriller

Theodore Souza egy munkás, aki egy tragikus baleset miatt elvesztette a családját, elvesztette a munkáját, és most a házát is, mivel a bank elárverezi. Amikor egy friss házaspár... több»

Egy keresztre feszítés anatómiája
#54508

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

A Cambridgeshire Fens területén 2017-be folyó közönséges régészeti ásatás szenzációs felfedezéshez vezetett, megtalálták a római keresztre feszítések legjobb állapotban... több»

Rendező: Adam Luria

Szereplők: Helena Wilson

Virágzó matyórózsa
#54509

dokumentum

A magyar népművészet egyik legszebb, legismertebb képviselője a matyók élő hagyománya, ők jelenítik meg a magyar népművészet folytonosságát. Az elmúlt évszázadban ez a sok... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

Kicsoda Ön, Bujtor István?
#54510

dokumentum

Bujtor Istvánt, a kitűnő magyar színészt, rendezőt, producert mutatja be a rövid ismeretterjesztő alkotás filmszerepein és rendezésein keresztül. több»

#54511

családi | vígjáték

Amikor Ivy felfedezi, hogy az iskola mosdójában kísértetek járnak, Bean segít Ivy-nak, hogy kihasználja az erejét. Az osztálytársaik segítségével Ivy és Bean megszerveznek egy... több»

Cápabébik
#54512

NA Cápabébik  (2022)

dokumentum

Hogyan zajlik egy tengeri ragadozó gyerekkora? Milyen veszélyek leselkednek a cápabébikre az első hónapokban, miként tanulják meg megvédeni magukat, és hogyan sajátítják el a... több»

Petr Nikl napfordulói
#54514

dokumentum

A dokumentumfilm bemutatja Petr Nikl, a kortárs cseh festő, zenész és előadó egyéniségét és egyedi gondolkodásmódját. Petr Nikl a Tvrdohlaví (Konok) művészeti csoport alapító... több»

#54515

dráma

Ana São Miguelen született, egy vallás és hagyományok által uralt szigeten. Luis, a legjobb barátja, aki szeret női ruhákban járni, és barátnője, a Kanadából érkező, fiatal és... több»

#54517

NA Sragaal  (2024)

dráma | misztikus | történelmi

Hófehér és Rózsapiros – Egy mai mese
#54518

romantikus

A Botanikus kertnek pénz kell, hogy fennmaradjon. Épp új igazgatót keresnek, aki ezt a feladatot végrehajtja, és megtalálja azt a befektetőt, aki segíthet a túlélésben. De ki mentheti... több»